Neler Yeni

Sizce Milletvekilleri gerçekten ama gerçekten halkı mı düşünüyor yoksa... ?

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Tekin Ayber
Bence devleti ne de halkı düşünüyorlar, varsa yoksa çıkarları...

Aldıkları maaş, yedikleri haltlar ve birbirleri için verdikleri bedava ziyafetler, her şeylerinin ücretsiz olması, ölünceye kadar emeklilik ve hatta fazlası...

Ya bu millet, bu halk bu kadar mı ezik, hiç mi görmez... Biri için demiyorum bence hepsi ama hepsi konu çıkarları olduğu zaman can ciğer kuzu sarması, yanılıyor muyum?

Ha bir de en çok kullandıkları simgeler ve sözler de hep aşk üzerine, yani kalp yapmalar, size aşığız, demeler filan... Ama kendileri bilmem ne kadar maaş alırken halk ekmek alcak para bulmakta zorlanıyor, yanlış mıyım? Yoksa bunlar bizi ... :censored:

(Yanlış anlamayın, nokta noktalı yerleri siz doldurabilirsiniz ama demem o ki sanki ÖPÜYOLAR gibi :whistle:)

Son düzenleme:

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Tekin Ayber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İmkanım olsa meclisi kapatirdim saten işlevi 0
Milletvekilleri de kömürlükte çalıştırırdım
Aslında onları kendi helalarında çalıştırmak gerek, bu halk onların yedikleri haltların kakaları yüzünden belini doğrultamaz oldu. Biraz da kendi pisliklerini kendileri temizlesinler de aynaya baktıklarında gerçek yüzlerinin farkına varabilsinler.

Bankaları mı boşaltanlar dersin, kaçak saraylar, villalar mı dersin, sadece kendi şirketlerine ihale satanlar mı dersin....

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
...
Milleti falan düşündüklerini düşünmüyorum. Hatta bir keresinde bir tane meclis konusu kişi yetersizliği yüzünden başlayamadı, diye bir şey okumuştum. Ne zaman okudum hatırlamıyorum ama 4 ay içerisinde okumam lazım. Aynı zamanda meclis ile yapılan haberlere bakın. Konuya katılmayan kaç milletvekili var.
Ülkeden haberleri olduklarını bile pek sanmıyorum. Zaten maaşları yüksek + onlara özel kampanyalar yapılıyor, neden baksınlar? Bence milletvekillerinin en az bir gazeteye abone olmaları zorunlu olsun. Hangi gazete olduğu önemli değil en azından ülkede neler olup bitiyor onları görürler.

Son düzenleme:

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Tekin Ayber
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Milleti falan düşündükleri yok. Hatta bir keresinde bir tane meclis konusu kişi yetersizliği yüzünden başlayamadı, diye bir şey okumuştum. Ne zaman okudum hatırlamıyorum ama 4 ay içerisinde okumam lazım. Aynı zamanda meclis ile yapılan haberlere bakın. Konuya katılmayan kaç milletvekili var.
Ülkeden haberleri olduklarını bile pek sanmıyorum. Zaten maaşları yüksek + onlara özel kampanyalar yapılıyor, neden baksınlar? Bence milletvekillerinin en az bir gazeteye abone olmaları zorunlu olsun. Hangi gazete olduğu önemli değil en azından ülkede neler olup bitiyor onları görürler.
Sana bi şey dicem de darılmayasın yine de ...:

Bence tüm medya yalakalardan oluşuyor, ama altını çiziyorum BENCE... Ben medyaya güvenmiyorum bu devirde.

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
...
Sana bi şey dicem de darılmayasın yine de ...:

Bence tüm medya yalakalardan oluşuyor, ama altını çiziyorum BENCE... Ben medyaya güvenmiyorum bu devirde.
Yok hocam, darılmam. Zaten ben hiç bilgili olmamaktansa az bilgili olmalarını istedim. Elbette her gazete doğru bilgi sunmuyor ama ölüm haberlerini veya serbest bırakılma haberlerini de yalan yazmazlar bence.

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Eren

Aldıkları maaş, yedikleri haltlar ve birbirleri için verdikleri bedava ziyafetler, her şeylerinin ücretsiz olması, ölünceye kadar emeklilik ve hatta fazlası...

Ya bu millet, bu halk bu kadar mı ezik, hiç mi görmez... Biri için demiyorum bence hepsi ama hepsi konu çıkarları olduğu zaman can ciğer kuzu sarması, yanılıyor muyum?

Ha bir de en çok kullandıkları simgeler ve sözler de hep aşk üzerine, yani kalp yapmalar, size aşığız, demeler filan... Ama kendileri bilmem ne kadar maaş alırken halk ekmek alcak para bulmakta zorlanıyor, yanlış mıyım? Yoksa bunlar bizi ... :censored:

(Yanlış anlamayın, nokta noktalı yerleri siz doldurabilirsiniz ama demem o ki sanki ÖPÜYOLAR gibi :whistle:)
Biraz mantıkla cevap açık ayda 500 bine varan maaşlar alan insanlar 22 bin alan insanı sence düşünüyor mudur? Anayasaya madde ekleyip milletvekillerine öğretmen maaşı vereceksin çoğu haklarını ellerinden alacaksın ha bide rüşvet adam kayırma vs ile suçlanan tüm vekilleri vatanhaini ilan edeceksin işte o zaman bu işi gerçekten yapmak istiyenler vatanını sevenler yapacak paragözler değil.

urayburay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Buray
milletvekili niye halkı düşünsün ki? halk kendini mi düşünüyor? düşünse onları mı seçer

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Furkan Demirtaş
Cevabını hepimizin çok iyi bildiği sorular..

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,874
İsim
Sarp Yılmaz

Milletvekili normalde halkı düşünerek hareket etmeli ama günümüzde kendilerini düşünerek hareket ediyorlar daha çok kendivekili desek daha doğru olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,325
Üyeler
170,155
Son üye
ramazan soysal
Top Bottom