Sizce MSİ mı yoksa HP VICTUS mu ?

Atakan:_:

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
2
Selamlar 30.000 bütçem var gaming laptop almayı düşünüyorum performansı iyi olsun istiyorum ilk baş masa üstü sistem düşündüm ( hazır halde ) fakat sürekli taşınma işleri olduğu için al kur meselesi oluyor en iyisi laptop almak bana göre 2 laptop arasında kaldım sizce hangisi daha iyi
https://www.laptop.com.tr/urun/4215...hd-freedos-gaming-laptop/?ref=akakce&v=1.40.9

Hocam başka bir arkadaş da bana bu laptop'u önerdi bu nasıl sizde +8 gb ram ilave

Hocam başka bir arkadaş da bana bu laptop'u önerdi bu nasıl sizde +8 gb ram ilave

HP Victus daha iyi, 7640HS işlemci daha güncel 7535HS den yani daha iyi, MSI lar zaten çoğu 45W ekran kartlı ve bravo modelinde sorunlar vardı diye hatırlıyorum.

HP Victus daha iyi, 7640HS işlemci daha güncel 7535HS den yani daha iyi, MSI lar zaten çoğu 45W ekran kartlı ve bravo modelinde sorunlar vardı diye hatırlıyorum.
Ekran ve kasa kalitesi olarak Acer daha iyi değil mi ?

Kasa kalitesine en üst model olmadıkça takılmaya gerek yok bence aşağı yukarı hepsi yakın kalitede. Ekran konusunda bişey diyemem ama işlemci daha önemli bence, eğerki profesyonel video editör veya tasarımcı falan değilsen (Ki zaten onlarda oled ekran bakar).

Benim tavsiyem de
1) loq
2) nitro 16 olur işlemci düşük olduğundan dolayı

Loq kullanıcılarından olumlu yorumlar gördüm hep hem victus hem loq kullananlar da victus yerine lenovo tercih ettiğini forumda genelde okudum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kasa kalitesine en üst model olmadıkça takılmaya gerek yok bence aşağı yukarı hepsi yakın kalitede. Ekran konusunda bişey diyemem ama işlemci daha önemli bence, eğerki profesyonel video editör veya tasarımcı falan değilsen (Ki zaten onlarda oled ekran bakar).
Hocam 7640 daha iyi tabi ama bence 13420h da ekran ve kasa ile beraber düşünülürse daha makul geliyor loq

Son düzenleme:
Benim tavsiyem de
1) loq
2) nitro 16 olur işlemci düşük olduğundan dolayı

Loq kullanıcılarından olumlu yorumlar gördüm hep hem victus hem loq kullananlar da victus yerine lenovo tercih ettiğini forumda genelde okudum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 7640 daha iyi tabi ama bence 13420h da ekran ve kasa ile beraber düşünülürse daha makul geliyor loq

13420H ile 13500H arasında çekirdek ve performans farkı var vede 7640Hs ise 13500H rakibi.

Kasa değil fakat ekran olarak Nitro 16 daha iyi, işlemci ve RAM olarak Victus daha iyi. Profesyonel olarak tasarım görsel iş yapmıyorsanız ekrana takılmaya gerek yok kasa olarak da arkadaşın dediği olarak bu fiyattakilerin hepsi plastik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,955
Üyeler
184,360
Son üye
fadoxis
Geri