Sizce nasıl olur ?

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Reaksiyon skoru
877
Arkadaşlar şimdi bu forumda 17.000 üye var ve herkes 1 tane youtube kanalı açsa mesala ben açtım geriye kalan 16.999 kişi abone olsa bunu herkese yapıcaz mesala herkes birbirine abone olsa oturdugumuz yerden para kazanırız bide bi kaç videolarımızı izledik mi mis daha ne oturdugun yerden para alırsın sizce nasıl ?

Ticari zeka işte. Ama herkes aktif kullanıcı mı ya da herkes 16999 hesaba tek tek abone olur mu orası şüpheli.

Ticari zeka işte. Ama herkes aktif kullanıcı mı ya da herkes 16999 hesaba tek tek abone olur mu orası şüpheli.
Ya on bin i bile olsa yine paramız olur ve donanım arşivi donate box açarız herkes 1 ay boyunca her ay düzenli para bağışı yapar ihtiyacı olan kardeşlerimiz ve abilerimizin ihtiyaçları karşılanır mesala bilgisayar alıcaktır 1000 tl ye ihtiyacı vardır ama gerçekten hiç yoktur ona verilir veya başka bir sorun için verilebilir illa bilgisayar olması gerekmeyede bilir bunu abdullah abi ve mehmet abi belirler

Ya on bin i bile olsa yine paramız olur ve donanım arşivi donate box açarız herkes 1 ay boyunca her ay düzenli para bağışı yapar ihtiyacı olan kardeşlerimiz ve abilerimizin ihtiyaçları karşılanır mesala bilgisayar alıcaktır 1000 TL ye ihtiyacı vardır ama gerçekten hiç yoktur ona verilir veya başka bir sorun için verilebilir illa bilgisayar olması gerekmeyede bilir bunu abdullah abi ve mehmet abi belirler
Fikir güzel ama icraati zor be kardeşim. Açıkçası ben uğraşmazdım.

Geri