Yardım Sizce ne yapmalıyım, siz olsanız ne yapardınız?

shurik3n_

80+
Reaksiyon skoru
72
Bütçe
3500
Selamlar,
ekipman seti olarak bulunduğum şehirden apex 7, arctis 7 wireless ve rival 650 wireless ekipmanı aldım aynı kişiden, 3500 TL gibi bir tutar ödedim.

ofsayt 1 kulaklığın padleri berbat durumda, ama bundan haberim vardı o yüzden yargılama yapmayacağım dürüstçe söyledi arkadaş.
ofsayt 2 kulaklığın kutusundan şarj kablosu çıkmadı, sadece mobil çevirici ve alıcısı çıktı. haricinde kulaklık çalışıyor bir problemi yok gözlemlediğim kadarıyla. ama şarj kablosu yok dediğim gibi
ofsayt 3 rival 650 wirelessin kutu içeriği tam çıktı ama şöyle bir sorun var , wifi alıcı olan parçasını bilgisayara taktığınızda gayet tabii okuyor görüyor mouse u. ama kablolu kullanmak istediğinizde veya usb alıcısını uzatmak istediğinizde aradaki kablo veri iletimi yapmıyor, yani hem usb alıcısını bilgisayara takmanız aynı zamanda şarj kablosunu bilgisayardan fareye takmanız gerekiyor. arkadaşımda aynı mouse var deneyip video attı onda sorunsuz şekilde dangılsız (usb alıcısız) kablo ile çalışıyor..

sizce ne yapmalıyım, istersen komple iade alayım diyor ?

gayet iyi fiyata almışsın ürünler temiz kullanılabilir durumdaysa ben kullanırdım

gayet iyi fiyata almışsın ürünler temiz kullanılabilir durumdaysa ben kullanırdım
aynı fiyata birkaç siteden dolap sahibinden gibi gibi aynı malları hatta 200-300 lira ucuza alabiliyorum ama satan arkadaşıda çok sevdim onuda uğraştırmak istemiyorum, içime sindi desem de yalan olur

aynı fiyata birkaç siteden dolap sahibinden gibi gibi aynı malları hatta 200-300 lira ucuza alabiliyorum ama satan arkadaşıda çok sevdim onuda uğraştırmak istemiyorum, içime sindi desem de yalan olur
onlarda da sorun çıkabilir ki bu fiyatın daha altında sorun çıksa şaşırmam

Geri