Neler Yeni

Sizce ne yapmalıyım?

K6783

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hakan Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Pc toplama,Kod yazma,Pic proglamlama,Cisco
Arkadaşlar alakasız bir siteye yazıyorum ama ne yapayım bu sitedeki kullanıcılar (yani siz) çok anlayışlılar bide bu siteye çok içim ısındı neyse sadede gelelim:
Dostlarım yassam mı yazmasam mı diye düşünürken bi şansımı deneyim dedim

Şimdi ben bir kıza vuruldum (petitom derim kısaca) abi tamam mı kız ile 1 yıl bakıştık okulda (aynı sınıftayız bu arada)o bana baktı ben ona baktım aslında ben ona bakmıyordum sonlara doğru cinslik yaptım ve kız kalbimden vurdu beni o anı hala hatırlıyorum ben saatimden kronometre tutuyordum (alaka seviyesi) kız "başlattın mı?" diye sordu 1-2 sn bakıştık (gözleri çok güzeldi ama 1-2 sn sanki 5dk gibiydi ) sonra bende kendimi topladım "başlattım"dedim ondan sonrası malum zaten kısacası vuruldum şuan bazen göz göze geliyoruz ama gülerek bakış atıyorum bilmiyorum iyi mi yapıyorum ne yapıp ne edip benim bu kızı kendime çekmem lazım yani yakışıklımısın diye soranlar için de 2-3 güzel kız bana aşıktı ama benim gönlüm başkasında idi o yüzden umursamadım yani arkadaş ortamında "karizma bombası" derler onun dışında güzel ve modern giyinirim genellikle adamım dostum abicim gibi hitap şekilleri kullanırım (kız ortamında nadiren "abicim" derim) genel olarak yani durum böyle yardımcı olur musunuz dostlar yardımınıza ihtiyacım var. He bide başka bir tane daha kız var daha bugün telefon numaramı verdim aramadı aramasınıda beklemiyordum ama daha yakınım petitom* dan ne yapıyım kıza olan sevgi sviyem %60 petitoma* %100 ne yapıyım dostlar?
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
*petitiom: yandığım kız si onu petitom diye bilin ;)

Son düzenleme:

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
...
Bence kız sizin onu sevdiğinizin farkında. Diğer kız içinse bence sevdiğiniz varken o toplara girmeyin. Petitonuz ile bir şeyler olacağını düşünüyorum. Bence gidin bile bile onunla konuşmaya çalışın işte. Terslemezse, ki sanmıyorum işler ilerler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Melih Utku
Bence Senden Hoşlanmıyor Olsaydı Ona Gülerek Baktığın Zamanlarda Bundan Rahatsız Olduğunu Sana Söylerdi Veya Senle Göz Göze Gelmemeye Çalışırdı. Bence O Kızda Sana Karşı Boş Değil. Git Ve Petitona Onu Sevdiğini Söyle :hoba:(Şimdiden Başarılar Dilerim)

K6783

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hakan Volkan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence kız sizin onu sevdiğinizin farkında. Diğer kız içinse bence sevdiğiniz varken o toplara girmeyin. Petitonuz ile bir şeyler olacağını düşünüyorum. Bence gidin bile bile onunla konuşmaya çalışın işte. Terslemezse, ki sanmıyorum işler ilerler.
bencede bende öyle düşünüyorum ama arkadaş çevresi benim dedikodumu çıkarır diye korkuyorum yoksa şimdiye gidip konuşmuştum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence Senden Hoşlanmıyor Olsaydı Ona Gülerek Baktığın Zamanlarda Bundan Rahatsız Olduğunu Sana Söylerdi Veya Senle Göz Göze Gelmemeye Çalışırdı. Bence O Kızda Sana Karşı Boş Değil. Git Ve Petitona Onu Sevdiğini Söyle :hoba:(Şimdiden Başarılar Dilerim)
diğer kızlada yakınlaştım baya konuşuyoruz sürekli dokunuyor bana ama vuruyor felan ama tatlı tatlı vuruyor onunla kıskandırsammı petitomu?

bencede bende öyle düşünüyorum ama arkadaş çevresi benim dedikodumu çıkarır diye korkuyorum yoksa şimdiye gidip konuşmuştum

diğer kızlada yakınlaştım baya konuşuyoruz sürekli dokunuyor bana ama vuruyor felan ama tatlı tatlı vuruyor onunla kıskandırsammı petitomu?
bilmiyorum çok arada kaldım ya ne yapsam ki utangaç değilim bu arada siz söyleyin ben yaparım denerim her yolu sırasına şeker bırakıp kalpli kağıdın içine birşeyler mi yassam kızlar gizliliği sever ya ondan git gide büyütürüm hediyeleri sonra da patlatırım bombayı beni bulması için ipuçları felan yazarım sizce nasıl olur?

Son düzenleme:

K6783

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hakan Volkan
İlgilendiği Kategoriler
he bu arada petitoyla çok ilgilenmiyorum umursamıyorum 1-2 gündür ne yapıyım sürekli bakıp dikkatinimi çekiyim o bernim arka sol çaprazımda zaten arkımla konuşurken bakarım belki (keserim yani) öyle yapıyım yanıma çekiyimmi
bide çok fazla arkadaşlarıyla vakit geçiriyo yani yalnız yakalamam imkansız gibi bir şey zaten yalnız yakalasam açılcamda...
sevmiyo abi beni bence ya artık eskiden seviyordu bilmiyorum ret yiyebilirim bi ihtimal hem kız beni sevse bile arkadaş çevresinden dolayı benimle birlikte olmayacak dalga felan geççekler kızla bu tip mi diye aslında yakışıklıyımda kıskancaklar işte biliyorsunuz.

Son düzenleme:

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
...
Bu her zaman olacak. Bakın bu bir gerçek. Kızlar sizin her zaman dedikodunuzu çıkarır hele ki konu ilişkiyse! Ömrünüz boyunca kızlar benim dedikodumu çıkarır diye ilişkiden mi kaçacaksınız? Eğer düzgün davranırsanız arkanızdan kötü konuşmazlar hatta belki tatlı bulurlar ama eğer kötü davranırsanız arkanızdan kötü konuşurlar. Umarım başarırsınız!

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Alperen Yılmaz
Modern ve saygılı bir kişilik gibi duruyorsunuz üstüne bir de karizma iseniz kızı kaçırmanızın imkanı yok we_need arkadaşın dediği gibi dedikoduya dikkat edin , kötülük hiçbir şekilde yapmayın istemeden bile olsa çünkü insanlar iyi tarafa değil her zaman kötü tarafa bakar , yolunuz açık kalbiniz temiz olsun hayırlı akşamlar dilerim

K6783

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hakan Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Bu her zaman olacak. Bakın bu bir gerçek. Kızlar sizin her zaman dedikodunuzu çıkarır hele ki konu ilişkiyse! Ömrünüz boyunca kızlar benim dedikodumu çıkarır diye ilişkiden mi kaçacaksınız? Eğer düzgün davranırsanız arkanızdan kötü konuşmazlar hatta belki tatlı bulurlar ama eğer kötü davranırsanız arkanızdan kötü konuşurlar. Umarım başarırsınız!
doğru söylüyorsunuz ben sevgilisiz mi kalayım dedikodu diye gaza geldim şuan he birde bugün bana 5dk aralıksız bakmış dalmış sanırım bana bakarak arkadaşım söyledi (2 kişi biliyor ama güvendiğim kişiler satmazlar beni) bide nasıl yakınlaşmaya başlayayım öneri alabilirmiyim.

Son düzenleme:

hashasii

80+ Bronze
Yakınlaşmayla olmaz o iş direk çat diye açıl arkadaşlarından ayrılmıyosa bi 2 dk özel konuşabilirmiyiz de çek kenara açıl gitsin olursa olur olmazsa kalan sahalar bizimdir

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
...
doğru söylüyorsunuz ben sevgilisiz mi kalayım dedikodu diye gaza geldim şuan he birde bugün bana 5dk aralıksız bakmış dalmış sanırım bana bakarak arkadaşım söyledi (2 kişi biliyor ama güvendiğim kişiler satmazlar beni) bide nasıl yakınlaşmaya başlayayım öneri alabilirmiyim.
Şimdi, bende o kadar emin konuşamam :D ama belki kız tek başınayken yanına gitseniz ve sana bir şey söylemek istiyorum deseniz ve ona karşı ne hissettiğinizi, onun için neler yaptığınızı (Mesela onu görmek için onun otobüs beklediği durağın önünden geçmek gibi.) söylemek işe yarayabilir. Eğer çok çok çok cesaretliyseniz bu dediğimi onun arkadaşlarının yanında da yapabilirsiniz. Kız size uzun süre bakıyorsa ihtimali de yüksek. Umarım olumlu sonuç alırsınız. Bir de unutmayın: "Endişe geçici pişmanlık ise kalıcı."

K6783

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hakan Volkan
İlgilendiği Kategoriler
bence çat diye girmiyim söylemeyim önce yakınlaşıyım sonra açılıyım çat diye söylersem öküz odun vb derler

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
...
bence çat diye girmiyim söylemeyim önce yakınlaşıyım sonra açılıyım çat diye söylersem öküz odun vb derler
"Öküz" veya "Odun" diyeceğini pek sanmıyorum. Hem "Birazcık konuşabilir miyizi?" deyince zaten çat diye konuşmuş olmazsınız. Önemli olan doğru anı kollamak. İşte "Sana bir şey söylemem lazım." gibi. Kızın sizde zaten gönlü varsa hiç sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,081,976
Üyeler
172,012
Son üye
bigacu
Top Bottom