Neler Yeni

Sizce Ne Yapmalıyım?

Ne yapmalıyım?

• Telefonu sat pc al. İleride alamazsın

Oylar: 0 0.0%
  • Telefon dursun. 1 yıl para biriktir altın al koy kenara pc yi o zaman al

Oylar: 15 93.8%
  • Telefonu sat altin yap koy sonra birkaç ay para biriktir.Yeni seri ekran kartları işlemcileri bekle

Oylar: 1 6.3%

• Oy kullanan toplam üye
    16

Cyflymder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kemal
Öncelikle herkese selamlar. Benim aklıma takılan çok büyük bir konu var. Şimdi çok uzun bir zamandır bilgisayar almak benim hayalim. hiç iyi bir bilgisayarım olmadı. hep özendim başkalarına. ben de istedim her oyunu kasmadan donmadan güzelce oynamak ama olmadı neyse. şimdi bende 7000 tl para var. Adam akıllı bir bilgisayarlar için 15k 17k civarı para gerekiyor ucuz birsey de almak istemiyorum uzun omurlu olsun istiyorum. Ben de artık dayanamıyorum. bilgisayar almak için can atıyorum. Acaba telefonumu satıp 8k ya falan okutursam. o para ile de bilgisayar almalı mıyım ? çünkü aklımda şey var ileride dolar artacak pc ler daha da pahalanacak almadığım için pişman olacağım.
Yada şöyle bir düşüncem var telefonu satmayip. Okullar açılınca verilen harçlıkları biriktirip bide çalışma imkanım olursa işte para biriktirip 1 yıl boyunca o parayı da her ay altına çevirip bir bilgisayar almak var ama işte o kadar zaman beklemek uzun geliyor. 1 yıl sonra ne olur ne biter belli değil pc fiyatları altın ile doğru orantılı gider mi ? Bilmiyorum bu soru aklımı çok karıştırıyor lütfen bi beyin fırtınası yapalım bana fikir verin.

Bunyaminc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Bünyamin Çetin
Bence almak istediğin sistemin parçalarını sırayla paran oldukça al

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Telefonsuz olmaz ama 1 yıl bilgisayarsız olur. Telefonu satma, paranı biriktir.

Sp4rky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Efe Demir
Kışın parça fiyatları coşacak şimdiden parça parça almanı öneririm.

Cyflymder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kışın parça fiyatları coşacak şimdiden parça parça almanı öneririm.
Bilgisayar toplamak hakkında pek bi bilgim yok. Hangi İşlemci hangi anakartı destekler falan. Hem tek tek alınca hazır sisteme göre daha pahalıya geliyor diye biliyorum

Sp4rky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Efe Demir
Bilgisayar toplamak hakkında pek bi bilgim yok. Hangi İşlemci hangi anakartı destekler falan. Hem tek tek alınca hazır sisteme göre daha pahalıya geliyor diye biliyorum
O zaman yapacak bir şey yok. Para biriktirmek senin için daha mantıklı.

Cyflymder

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Kemal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki hocam teşekkürler fikirleriniz için.

Top Bottom