Neler Yeni

Sizce neden fps drop yiyorum?

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eymen
Merhaba Ets2 oynuyorum arkada video izliyorum bir yandan fakat arada fps sabit 180 olmasına rağmen birden 140 a düşüyor sebebi nedir?

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Eymenarthur

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yağız
Merhaba Ets2 oynuyorum arkada video izliyorum bir yandan fakat arada fps sabit 180 olmasına rağmen birden 140 a düşüyor sebebi nedir?
FPS drop değil ki bu sistem özelliklerini de belirtmemişsin bile nasıl yardımcı olalım vahiyle inecek hâli yok ya

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sistemin ne sıcaklıklar ne
Ryzen 7 9700x Rtx 4070 super 16gb ram sıcaklıklar ortalama işlemci 78 88 arası ekran kartı 49 56 arası soğutucu stok siparişini verdim fakat henüz elime ulaşmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemcin ekran kartın ne ? Soğutucusu vb var mı ? Dereceleri ne durumda?
Her hangi bir teste tabi tutmadım sistemi hazır sistem diye nasıl yapıcağımıda bilmiyorum.

Yağız_82

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Yağız
Ryzen 7 9700x Rtx 4070 super 16gb ram sıcaklıklar ortalama işlemci 78 88 arası ekran kartı 49 56 arası soğutucu stok siparişini verdim fakat henüz elime ulaşmadı.

Her hangi bir teste tabi tutmadım sistemi hazır sistem diye nasıl yapıcağımıda bilmiyorum.
Sorun yok gibi hocam da ets2 hiç oynamadım simülasyon sevmediğim için ama çözünürlük 2k falan değil mi sisteminiz güçlü çünkü + işlemci sıcak çalışıypr şu anda fan gelince daha düşük değerlerde çalışır zaten bu da birkaç FPS artışı sağlar

Sorun yok gibi hocam da ets2 hiç oynamadım simülasyon sevmediğim için ama çözünürlük 2k falan değil mi sisteminiz güçlü çünkü + işlemci sıcak çalışıypr şu anda fan gelince daha düşük değerlerde çalışır zaten bu da birkaç FPS artışı sağlar
Fps dalgalanır zaten saniye başına kare yenileme denir bu yüzden 180 den 140 a düşüşler vs fps drop değildir

OPatriqk2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Eymen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Fps dalgalanır zaten saniye başına kare yenileme denir bu yüzden 180 den 140 a düşüşler vs fps drop değildir
hocam 2k daymış baktım soğutucuda dediğim gibi henüz gelmedi sorma sebebim birden düşüp geri artıyodu o yüzden teşekkür ederim:)

Top Bottom