sistemin ne sıcaklıklar neMerhaba Ets2 oynuyorum arkada video izliyorum bir yandan fakat arada fps sabit 180 olmasına rağmen birden 140 a düşüyor sebebi nedir?
İşlemcin ekran kartın ne ? Soğutucusu vb var mı ? Dereceleri ne durumda?Merhaba Ets2 oynuyorum arkada video izliyorum bir yandan fakat arada fps sabit 180 olmasına rağmen birden 140 a düşüyor sebebi nedir?
FPS drop değil ki bu sistem özelliklerini de belirtmemişsin bile nasıl yardımcı olalım vahiyle inecek hâli yok yaMerhaba Ets2 oynuyorum arkada video izliyorum bir yandan fakat arada fps sabit 180 olmasına rağmen birden 140 a düşüyor sebebi nedir?
Ryzen 7 9700x Rtx 4070 super 16gb ram sıcaklıklar ortalama işlemci 78 88 arası ekran kartı 49 56 arası soğutucu stok siparişini verdim fakat henüz elime ulaşmadı.sistemin ne sıcaklıklar ne
Her hangi bir teste tabi tutmadım sistemi hazır sistem diye nasıl yapıcağımıda bilmiyorum.İşlemcin ekran kartın ne ? Soğutucusu vb var mı ? Dereceleri ne durumda?
Sorun yok gibi hocam da ets2 hiç oynamadım simülasyon sevmediğim için ama çözünürlük 2k falan değil mi sisteminiz güçlü çünkü + işlemci sıcak çalışıypr şu anda fan gelince daha düşük değerlerde çalışır zaten bu da birkaç FPS artışı sağlarRyzen 7 9700x Rtx 4070 super 16gb ram sıcaklıklar ortalama işlemci 78 88 arası ekran kartı 49 56 arası soğutucu stok siparişini verdim fakat henüz elime ulaşmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her hangi bir teste tabi tutmadım sistemi hazır sistem diye nasıl yapıcağımıda bilmiyorum.
Fps dalgalanır zaten saniye başına kare yenileme denir bu yüzden 180 den 140 a düşüşler vs fps drop değildirSorun yok gibi hocam da ets2 hiç oynamadım simülasyon sevmediğim için ama çözünürlük 2k falan değil mi sisteminiz güçlü çünkü + işlemci sıcak çalışıypr şu anda fan gelince daha düşük değerlerde çalışır zaten bu da birkaç FPS artışı sağlar
hocam 2k daymış baktım soğutucuda dediğim gibi henüz gelmedi sorma sebebim birden düşüp geri artıyodu o yüzden teşekkür ederimSorun yok gibi hocam da ets2 hiç oynamadım simülasyon sevmediğim için ama çözünürlük 2k falan değil mi sisteminiz güçlü çünkü + işlemci sıcak çalışıypr şu anda fan gelince daha düşük değerlerde çalışır zaten bu da birkaç FPS artışı sağlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fps dalgalanır zaten saniye başına kare yenileme denir bu yüzden 180 den 140 a düşüşler vs fps drop değildir
Rica ederimhocam 2k daymış baktım soğutucuda dediğim gibi henüz gelmedi sorma sebebim birden düşüp geri artıyodu o yüzden teşekkür ederim