- Konu Sahibi Konu Sahibi
Nitro+ seçeceğim sanirim dostum ekran kartınıRica ederiz yardımcı olduysak ne mutlu bize Güle gle kullanın şimdiden.
Nitro+ seçeceğim sanirim dostum ekran kartınıRica ederiz yardımcı olduysak ne mutlu bize Güle gle kullanın şimdiden.
yapılabilir iyi de olur size kalmış.Nitro+ seçeceğim sanirim dostum ekran kartını
Bir kac bir seyi daha değiştirdim 23.800 e denk geliyor o sekilde alacagim bu bilgisayarıyapılabilir iyi de olur size kalmış.
baya arttirmissiniz fiyatıBir kac bir seyi daha değiştirdim 23.800 e denk geliyor o sekilde alacagim bu bilgisayarı
Bayağı değiştirmişsin. Ömürlük kullan o zaman. 16k olunca da iyi bir sistemdi. Birde o fiyata çıkınca ne kadar değişiklik olacak.yani değer mi o paraya. Ben bilmiyorum sen bir araştır. İsraf olmasın.Bir kac bir seyi daha değiştirdim 23.800 e denk geliyor o sekilde alacagim bu bilgisayarı
Anakart islemci ve islemci sivi soğutucu ekran kartini nitro+ yaptım. Ramleri de değiştirdim. Gerçekten yüksek bir para değer mi emin degilim. Sadece nitro+ yapıp da alabilirim. Siz ne düşünüyorsunuz?Bayağı değiştirmişsin. Ömürlük kullan o zaman. 16k olunca da iyi bir sistemdi. Birde o fiyata çıkınca ne kadar değişiklik olacak.yani değer mi o paraya. Ben bilmiyorum sen bir araştır. İsraf olmasın.
ben 2 gun once sadece ekran kartını nitro + yapıp aldım psu konsuunda biraz düşüncelerim var onuda hallederiz gelinceKesinlikle katılıyorum size ben de simdi o kadar para deger mi diye dusunuyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart islemci ve islemci sivi soğutucu ekran kartini nitro+ yaptım. Ramleri de değiştirdim. Gerçekten yüksek bir para değer mi emin degilim. Sadece nitro+ yapıp da alabilirim. Siz ne düşünüyorsunuz?
Psu hakkında nasıl bir düşünceniz var?ben 2 gun once sadece ekran kartını nitro + yapıp aldım psu konsuunda biraz düşüncelerim var onuda hallederiz gelince
Rica ederiz.@BERKANY @TahinPekmez Nitro+ yaparak aldım bilgisayarı. Teşekkür ederim ilginiz için.
İyi günlerde kullan@BERKANY @TahinPekmez Nitro+ yaparak aldım bilgisayarı. Teşekkür ederim ilginiz için.
psu sıkınrı değil mi hocamSinerji CTV-V6 Ryzen 5 5600 16GB 480GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı]
Sinerji CTV-V6 Ryzen 5 5600 16GB 480GB NVMe M.2 SSD RX6700XT [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
üstüne biraz ekleyerek çağ atlayın bence.