Yeni konsolla switch arasında dağlar kadar fark olur fiyat olarak.Bütçe varsa evet yenisi beklenmeli.Switchin alınması taraftarı değilim, yakında yeni bir nintendo konsolu çıkıcak. Oculus için bence şuan erken, ama yatırım olsun derseniz olabilir.
Dedikleri gibi nintendonun yeni konsolu 2024 gibi çıkar onu bekleyebilirsin o zamana kadar beklemek istemiyorsanızda zelda ve mario oyunlarını seveceğinize emin değilseniz almanıza gerek yok.
Her oyuna 1500 TL üstünde para vermek zorundasın. Bunu göz önüne alarak al Nintendo'yu. Abonelik sistemi veya Türkiye özel fiyatlandırma olmadığı için kesinlikle Nintendo alınması tarafında değilim.zelda serisini oynama
yı çok seviyorum da bitince elimde ki konsolu ne yaparım onu bilmediğim için kararsızım
işte o konuda beni rahatsız ediyor hocamHer oyuna 1500 TL üstünde para vermek zorundasın. Bunu göz önüne alarak al Nintendo'yu. Abonelik sistemi veya Türkiye özel fiyatlandırma olmadığı için kesinlikle Nintendo alınması tarafında değilim.
İlla el konsolu istiyorsanız Steam deck alabilirsiniz. Nintendo iyi hoşta işte malum Türkiye'de yaşıyoruz.işte o konuda beni rahatsız ediyor hocam
Bu haberden sonra OculusBaşlıkta Belirttiğim gibi öneri ve görüşlerinizi bekliyorum