Neler Yeni

Sizce Nintendo Swich Oled mi yoksa Oculus quest 2 Almak mı mantıklı (anketi boş geçmeyelim lütfen)

Başlıkta Belirttiğim gibi öneri ve görüşlerinizi bekliyorum

• Oy kullanan toplam üye
    65
  • Anket kapatıldı .

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
Başlıkta Belirttiğim gibi öneri ve görüşlerinizi bekliyorum

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,600
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Switchin alınması taraftarı değilim, yakında yeni bir nintendo konsolu çıkıcak. Oculus için bence şuan erken, ama yatırım olsun derseniz olabilir.
Yeni konsolla switch arasında dağlar kadar fark olur fiyat olarak.Bütçe varsa evet yenisi beklenmeli.

Dedikleri gibi nintendonun yeni konsolu 2024 gibi çıkar onu bekleyebilirsin o zamana kadar beklemek istemiyorsanızda zelda ve mario oyunlarını seveceğinize emin değilseniz almanıza gerek yok.

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zelda serisini oynama
Dedikleri gibi nintendonun yeni konsolu 2024 gibi çıkar onu bekleyebilirsin o zamana kadar beklemek istemiyorsanızda zelda ve mario oyunlarını seveceğinize emin değilseniz almanıza gerek yok.

yı çok seviyorum da bitince elimde ki konsolu ne yaparım onu bilmediğim için kararsızım

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
zelda serisini oynama

yı çok seviyorum da bitince elimde ki konsolu ne yaparım onu bilmediğim için kararsızım
Her oyuna 1500 TL üstünde para vermek zorundasın. Bunu göz önüne alarak al Nintendo'yu. Abonelik sistemi veya Türkiye özel fiyatlandırma olmadığı için kesinlikle Nintendo alınması tarafında değilim.

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her oyuna 1500 TL üstünde para vermek zorundasın. Bunu göz önüne alarak al Nintendo'yu. Abonelik sistemi veya Türkiye özel fiyatlandırma olmadığı için kesinlikle Nintendo alınması tarafında değilim.
işte o konuda beni rahatsız ediyor hocam

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Top Bottom