Kapanmasa da ilk dönemlerdeki gibi grup olarak ayırabilirler bence. Bizim okulda çıkış saati merdivenler, kapı önleri falan Kabe gibi oluyor. Biri düşse ezilip can verir.Okullar kapanmalı mı ?
Yüz yüze eğitim devam etmeli mi ?
Attığımız reaksiyonların hesabını vermek zorunda mıyız?Ne alaka? biri kahkaha atıyo biri kızgın atıyo naptım ben
Reaksiyon polisi geldi neden haha attın (!)Attığımız reaksiyonların hesabını vermek zorunda mıyız?
A-abiReaksiyon polisi geldi neden haha attın (!)
Herkesi memnun etmek zor biraz kapalı biraz açık devam eder.Okullar kapanmalı mı ?
Bence kapanmamalı.Okullar kapanmalı mı ?
Uykucu cafaran.kapanmalı çünkü saat 6 da uyanıp 8 saat okulda olmak çok sıkıcı ve online eğitimi çok özledim
9 10 larda kapatılmamalı.1. 8. 11. 12. sınıflar harici kapatılmalı.
Ya nasıl kapanmasın diyorsunuz saat 6-7’de uyanıp 8 saat okulda gezmek çok mu eğlenceli üstelik online olunca kopya falan da çekebiliyosun nerden baksan güzelBence kapanmamalı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uykucu cafaran.
Okulu sırf ders için sevmiyorum kiYa nasıl kapanmasın diyorsunuz saat 6-7’de uyanıp 8 saat okulda gezmek çok mu eğlenceli üstelik online olunca kopya falan da çekebiliyosun nerden baksan güzel
Ders için sevmesen bile 8 saat okul kıyafetiyle durmak ve ayakta durmak çok kötü bence eve gelince yatağa yatınca dünyadaki en güzel rahatlama geliyorOkulu sırf ders için sevmiyorum ki