Sizce okulların açılması yararlı mı?

Maeve Wiley

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,003
Bence 2. dönem civarına kadar uzaktan eğitim daha iyi olabilirdi. Uzaktan eğitim pek faydalı olmasada yapacak bir şey yok. Vaka ve vefat sayıları hala ciddi seviyelerde. Tedbirler ve aşılanmalar olsada hiçbiri %100 bir koruma sağlamıyor. Sizin düşünceleriniz neler?

Bence açılmaması daha iyi ben ayda 2-3 defa dışarı çıkarım evde korumam gereken kişiler var

Bizim düşüncelerimiz sanırım çok etkili olmuyor. Bi gidelim bakalım da en geç 1 aya tekrar kapanırsa şaşırmamak lazım.

Allah kurtarsın Corona 9999+ vakanistiyor devlet bence açılsın uzaktan eğitim berbattı

Bence açılmaması daha iyi ben ayda 2-3 defa dışarı çıkarım evde korumam gereken kişiler var
Benim içinde aynı durum geçerli. 2 ayda bir defa falan çıkıyorumdur o da mecburi yapmam gereken işlerden dolayı oluyor.

Bence 2. dönem civarına kadar uzaktan eğitim daha iyi olabilirdi. Uzaktan eğitim pek faydalı olmasada yapacak bir şey yok. Vaka ve vefat sayıları hala ciddi seviyelerde. Tedbirler ve aşılanmalar olsada hiçbiri %100 bir koruma sağlamıyor. Sizin düşünceleriniz neler?
bu öğrenciler niye böyle?
dışarda hiçbir kurala uymazlar, maske takmazlar, her yere maskesiz giderler ama okula gelince hayatımız riske giriyor, hadi lan ordan.

bu öğrenciler niye böyle?
dışarda hiçbir kurala uymazlar, maske takmazlar, her yere maskesiz giderler ama okula gelince hayatımız riske giriyor, hadi la oradan.
Anlamıyorum bence sınıfta dipdibesin yakınlık var maske bunaltiyor kapali alandasin sen bu şartlarda okula gidiyor musun bakalım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama uzaktan eğitim berbattı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,357
Üyeler
188,406
Son üye
samed11111
Geri