Neler Yeni

Sizce Oyunlara Para Yatırmak Mantıklı mı? Gelin Sohbet Edelim

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Ahmet
Arkadaşlar merhaba biraz sizinle sohbet etmek istiyorum, sizce oynadıgımız oyunlara para yatırmak mantıklı mı? mantıklı ise ne ölçüde mantıklı sizlerin de yorumlarını bekliyorum :)
bence mantıklı kendimden örnek vermem gerekirse çok şükür hiç bir kötü alışkanlıgım yok a*kol, s1g-ra vb. ama severek 6 yıldır oynadıgım PUBG MOBILE oyununa para yatırmayı sandık acmayı ve hesabımı gelistirmek inanılmaz hoşuma gidiyor. Sizce?

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Çiko
Senin zararında bu o zaman kendine değilde maddi durumuan diyeli :D
Önceden çok harcardım şimdi harcamıyorum kafam farklı şeylere çalışıyor o na o parayı verceğime birkim yaparım diyorum
kendim ce öyle senin yaptığına da saygı duyuyorum

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
500
İsim
Berk Era
Online olmayan oyunlara para vermiyorum. Atıyorum GOW Ranganöreke vermedim
Gamepasslere zaten aylık ödeme yapıyorum. Onun hariçi atıyorum diablo 4 ilk çıktığında almıştım.
Son zamanlarda sanırım online olmayıp para verdiğim tek oyun Baldurs Gate 3.

Bide bazı oyunların battlepaslları cazip geliyo ama almadım balck ops 6 da alıp almama arawsında cok git gel yaşayıp vazgeçtim.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Senin zararında bu o zaman kendine değilde maddi durumuan diyeli :D
Önceden çok harcardım şimdi harcamıyorum kafam farklı şeylere çalışıyor o na o parayı verceğime birkim yaparım diyorum
kendim ce öyle senin yaptığına da saygı duyuyorum
tabii ki hocam yani bende size saygı duyuyorum her fikre saygım sonsuz, ben bütçemi yormadan mesela cebimdeki parayı ilk olarak öncelikli ihtiyaçlarımda kullanıyorum ancak param kalırsa o parayı oyuna yatırıyorum.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Gamepasslere zaten aylık ödeme yapıyorum. Onun hariçi atıyorum diablo 4 ilk çıktığında almıştım.

Bide bazı oyunların battlepaslları cazip geliyo ama almadım balck ops 6 da alıp almama arawsında cok git gel yaşayıp vazgeçtim.
dostum oyun almak ve bır oyuna para yatırmak farklı şeyler ama

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
321
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

güzel bir düşünce hocam ben mesela sadece pubg mobile oynuyorum ben ve arkadaşlarım herkes onu oynuyor tek oynadıgım oyun bu oldugu icin ben tek bir oyuna para yatıyıroyum

yusuffi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Yusuf
Bir dürüm parasından fazlaysa kozmetik için para yatırmamak benim felsefem. Bi dürüm yiyeceğime bunu alırım diyebiliyorsam sıkıntı yok bence :)

mete670

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Mert Güler
Pay to win oyunlar oynarım arada , Legend Online gibi sıra tabanlı oyunları bilenler vardır mutlaka. Yatırım yapmadan gelişmek çok zor, rekabet ve item farkı bazen beni yatırıma itiyor. Maddi durumu zorlamayacak her türlü oyun içi satın alımı normal buluyorum. Tamamen zevkler ve renkler meselesi

-Annatar-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,742
İsim
Barış
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, ekran kartı, işlemci
Bugüne kadar hiçbir online oyuna para yatırmadım. Emeğimle bir yerlere geldim hep. Emekle gelinemeyen bir oyunsa oyunu silip başka oyuna geçerim. Kıyafetler bana güç katmadığı için ilgimi çekmez.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
ismail
Sizi zora sokmayacak para miktarını eğlenceniz için harcamak mantıklı olandır.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
323
İsim
Ege Y.
Online oyunlara yatırılır valo, lol gibi onun dışında diğer oyunlara para yatırmanın bir mantığı yok

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Çiko
Online oyunlara yatırılır valo, lol gibi onun dışında diğer oyunlara para yatırmanın bir mantığı yok
oda çok mantıklı değil bana göre sadece gösteriş için paralar vermek
ama parayla kendini geliştirsen o zaman olur

Top Bottom