2500 enfazla 3500Ne kadar fiyata alıcaksın bütçen ne?
Hocam dediğiniz öyle çok sık her telefonda karşılaşılmıyor. Parasının kesinlikle hakkını veriyor. Alınır, alınır ve alınırarkadaşlar poco x3pro almak istiyorum ama bazılar cok ısınıyor bazen dokunmatitigi gidiyor yazılım sorunu var diyor sizce napmalıyım
bence zaten ole bişe olsa teknik servis diye bişe var diye düşünüryom acaba teknik servisleri iyimidr bi bilginiz varmıdırHocam dediğiniz öyle çok sık her telefonda karşılaşılmıyor. Parasının kesinlikle hakkını veriyor. Alınır, alınır ve alınır
evet xiaomi teknik servisini pek bilmiyorom note 8pro kullandım ama hic sıkıntı yasamadımHocam poco ,xiaominin alt markası biliyorsunuz değil mi?
X3 pro alınır.arkadaşlar poco x3pro almak istiyorum ama bazılar cok ısınıyor bazen dokunmatitigi gidiyor yazılım sorunu var diyor sizce napmalıyım
Kullanma amacın oyun oynamak mı?2500 enfazla 3500
cogunlukla öyle kamere yani hic kullanmıyom diyebilirimKullanma amacın oyun oynamak mı?
sosyal medya icinde alıyorumcogunlukla öyle kamere yani hic kullanmıyom diyebilirim
X3 Pro oyun telefonu çünkü, o zaman alabilirsiniz.cogunlukla öyle kamere yani hic kullanmıyom diyebilirim