Öneri Sizce Poco x3 pro almalımıyım

Ek olarak gece fotoğraflarını gerçekten iyi çekiyor, bende A72 var, derinlik sensörü yerine telefoto kamera konmuş. Derinlik sensörü olmadığı halde neredeyse ışık olmayan ortamları bile iyi çekiyor. A52'de bir de derinlik sensörü var siz düşünün.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi, haterı değilim ancak Evofone garanti hizmetine gitmek zorunda kalırsanız Allah yardımcınız olsun derim.

Evde 2 tane Xiaomi Note 9S vardı ikisinde de yazılımsal sorun çıktı.
Birini garantiye gönderdik düşmeyen telefona düşmüş ve anakartı hasarlı diyip 1.5k TL geçirmeye çalıştılar.
oneymiş ya

Ben daha çok telefonda fotoğraf çekeceğimi düşünüyorum başta söyleseydim keşke ama yinede a52 vs önerir misiniz? ona

oneymiş ya

Ben daha çok telefonda fotoğraf çekeceğimi düşünüyorum başta söyleseydim keşke ama yinede a52 vs önerir misiniz? ona
Xiaomi yazılımsal tarafta ve garanti hizmetinde sıkıntılı bir marka. Ayrıca telefonlarında anti virüs programlarında reklam var ve kaldıramıyorsun.
Zaten o reklamlardan gelir elde ettikleri için cihazlarının fiyatı ucuz oluyor.

Xiaomi yazılımsal tarafta ve garanti hizmetinde sıkıntılı bir marka. Ayrıca telefonlarında anti virüs programlarında reklam var ve kaldıramıyorsun.
Zaten o reklamlardan gelir elde ettikleri için cihazlarının fiyatı ucuz oluyor.
o özellik kötüymüş

Evet gayet iyi, 120 hz ekrana sahip ancak batarya tatmin etmeyebilir diye düşünüyorum.
İşlemcisine daha yeni baktım kat kat iyi, ürün taze yeni çıkmış bakılabilir.
belki daha tassarrufludur. 6nm işlemcisi. Batarya performansının daha düşük olacağını sanmam.

pardon hocam. Bazılarında düşük güç tükettiği için daha düşük olabiliyor. karıştırmışım.
Normalde mantığınız doğru, ancak burada işlemci her ne kadar ince olsa da gerçekten güçlü, 541k antutu skoruna sahip baya büyük bir rakam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,005
Üyeler
188,865
Son üye
moki
Geri