Huawei matebook d16sistemin ne? ileride kesin olarak oynayacaksan al.
O daha mantıklı gibiEpic games tam bir hayal kırıklığı. playstore aynı fiyata steam sürümünü veriyor diye hatırlıyorum bi bak bence alcaksan.
Epic Games hayal kırıklığı falan değil kanka sadece Steam kadar güzel değil.Epic games tam bir hayal kırıklığı. playstore aynı fiyata steam sürümünü veriyor diye hatırlıyorum bi bak bence alcaksan.
özellikleri ne?Huawei matebook d16
1150TL ye almak istemiyorsan ilerde, al gitsin yatırım olarak düşünEpic gameste 98 TL ye satılıyor sistemim bu oyunu oynatmaz ve uzun bir süre sistemi değiştirmeyi düşünmüyorum.Sizce almalı mıyım?
Hocam harici ekran kartı yok. çok zor oynamanız.Huawei matebook d16
o yönü hayal kırıklığı zaaten.Epic Games hayal kırıklığı falan değil kanka sadece Steam kadar güzel değil.
AMD ryzen 5 4600 H işlemci,dahili ekran kartı ve 16 gb ram varEpic Games hayal kırıklığı falan değil kanka sadece Steam kadar güzel değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
özellikleri ne?
çok kötü değil gibi ya deneyebilirsin.AMD ryzen 5 4600 H işlemci,dahili ekran kartı ve 16 gb ram var
kanka neresi hayal kırıklığı? Steam bu işin ustası ve o kadar köklü olmayan bir firmanın Steam'den daha iyi olmasını bekliyorsun.Hocam harici ekran kartı yok. çok zor oynamanız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o yönü hayal kırıklığı zaaten.
Çok umudum yokçok kötü değil gibi ya deneyebilirsin.
Hayır sadece launcher'ın 15 saatte açılmamasını istiyorum.Steam bu işin ustası ve o kadar köklü olmayan bir firmanın Steam'den daha iyi olmasını bekliyorsun