Çözüldü✓ Sizce sistem nasıl ?

cinooooo

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkad
Screenshot_20240307-012101~2.png
aşlar sizce sistem nasıl ?

Çok kötü yav öncelikle 30-35 üstüne çıkıyorsanız minimum 2K monitöre geçmeniz lazım 1080p idare etse de artık sırıtırıyor ikincisi bu fiyata 8gb vramli ekran kartı olmaz bir de 14400f olayı var bu fiyatlara 7800x3d li sistem dizilir yapmayın etmeyin ben size bir şey demiyorum ben ilk pc aldığımda 1030u gtx 980den güçlü sanıyordum ancak bu fiyata bilgisayar satan insanları mağazaları anlayamıyorum aklımda bir sistem yok ancak 7700xt veya 16gb 4060ti lı sistemlere bakın hiçbir şey yapamıyorsanız internette AMD Ryzen 7500f ve B650 anakart aratıp diğer parçaları aynı bırakıp tek tek arayın fiyatı toplauıb gerçekten bu sistem bu paralar etmez 1080p de artık sırıtıyor ben tiksindim açıkçası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerekirse konu açıp öneri isteyin bazen arada kaynar sıkılmadan her gün öneri isteyin Donanım arşivinin son attığı videoyu izleyin gerçekten sırf bu fiyattan dolayı sinirlendim Intelin adı var hazır sistem harici çoğu kişi bu işlemcileri bilmiyor bile ve işe yaramaz işlemciler aynı şey ekran kartı için de geçerli yazıklar olsun

bu paraya hem ddr4 hem ekran kartı 8 gb hem de i5 sistem rezalet

özelleştirmeleri fotodaki gibi yapın ve ayrı gaming gecelerinden falan sıvı soğutma alın yada kule tipi sizin tercihiniz hayırlı olsun

Ekler

• Screenshot_8.png
    Screenshot_8.png
    31.2 KB · Hit: 59
Olay budur miss gibi sistem atmış arkadaş Rtx 3090a yakın diyebiliriz hatta ama minimum 2K 1xx hz monitör alın 2K 60 da olmaz

özelleştirmeleri fotodaki gibi yapın ve ayrı gaming gecelerinden falan sıvı soğutma alın yada kule tipi sizin tercihiniz hayırlı olsun

...... Hımm

Son düzenleme:
Hepinize çok teşekkür ederim. O zaman sorumu şöyle değiştireyim Intel işlemcili ve monitör dahil bir sistem önerir misiniz bana 😂

Olay budur miss gibi sistem atmış arkadaş Rtx 3090a yakın diyebiliriz hatta ama minimum 2K 1xx hz monitör alın 2K 60 da olmaz

Hepinize çok teşekkür ederim. O zaman sorumu şöyle değiştireyim Intel işlemcili ve monitör dahil bir sistem önerir misiniz bana 😂

buyur hocam benim önerm ilk attığım sistem onun rami 16 ya çekersen -2000 olur monitöre katabilirsin illa intel istiyosan bu sistem her türlü işini görür

Geri