DA G9 du sanırım. Ben de almayı denemiştim ama 1dakikada stoklar bitmiştibenimde aldığım 20k ya i5 13400f rtx4060ti 16gb sistemdir bence
edit: pc çıktığında sadece ekran kartı 16k TL idi
evet aynen oydu. 1.5 saat sonra falan alabilmiştimDA G9 du sanırım. Ben de almayı denemiştim ama 1dakikada stoklar bitmişti
vay be fiyatlara bakDa nın rx590 + sanmsung monitörlü sistemiydi bence 3k ya da 2.7k felandı.
1.5 saat sonrasında nasıl bulabildin stoğuevet aynen oydu. 1.5 saat sonra falan alabilmiştim
bude fenaymışVOK Friday direkt. Muazzam bir sistemdi ve zamanlama/fiyat müthişti. 2 dakikadan kısa sürede bitmişti pusuda olmama rağmen yetişememiştim.
ilk yayınlandığında site çökmüştü geri düzelince alabilmiştimvay be fiyatlara bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
1.5 saat sonrasında nasıl bulabildin stoğu
baktım şimdi gerçekten iyiymişVOK Friday direkt. Muazzam bir sistemdi ve zamanlama/fiyat müthişti. 2 dakikadan kısa sürede bitmişti pusuda olmama rağmen yetişememiştim.
bude fenaymış
Sistem süperdi. Üstüne mining döneminde RTX 3060Ti bulunmaz nimet gibiydi, sistemi alabilsem o kartı tek başına sistemden pahalıya bile satardım o dönem.baktım şimdi gerçekten iyiymiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
Herkes görüp bi atsın bakalım neler neler kaçırmışız zamanında
sağlık olsun ben o sistem yayınlandığında nerdeydim bilmiyorum kesin bi tane koparırdımSistem süperdi. Üstüne mining döneminde RTX 3060Ti bulunmaz nimet gibiydi, sistemi alabilsem o kartı tek başına sistemden pahalıya bile satardım o dönem.
Sistemi videosu yayınlanmadan itopyadaki açıktan dolayı ben dahil herkes sistemi önden gördü, büyük ihtimalle çok kişi pusudaydı başaramadık
Millet saatler önce sızdırıp forumlara yaymıştı sistemi. Ben 5 dakika kala fark ettim sızdığını. Önceden görsem belki alabilirdim valla.sağlık olsun ben o sistem yayınlandığında nerdeydim bilmiyorum kesin bi tane koparırdım
foruma girmediğim bir zamana denk gelmiş o zaman yoksa affetmemMillet saatler önce sızdırıp forumlara yaymıştı sistemi. Ben 5 dakika kala fark ettim sızdığını. Önceden görsem belki alabilirdim valla.