Neler Yeni

Sizce Teknoloji iyi ki varmı yoksa,keşke olmasaydımı

Teknoloji olsamı iyi olmasamı

• Oy kullanan toplam üye
    46

mfimmel

80+ Silver
ben keşke olmasaydı diyorum çünkü toplumun ahlakı bozuldu eskiden annem anlatır köyde 2 odalı evde sefil yoksul şekilde yaşardık diye keşke bende öyle olsaydım derim eskiden yoksulduk ama mutluyduk derdi
Türk milletinin özeti gibi bir post olmuş. Neden geriye dönelim veya bakalım? Daima ileriye hayatımıza bugün zararından çok faydası var unutmamak gerek.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
ben keşke olmasaydı diyorum çünkü toplumun ahlakı bozuldu eskiden annem anlatır köyde 2 odalı evde sefil yoksul şekilde yaşardık diye keşke bende öyle olsaydım derim eskiden yoksulduk ama mutluyduk derdi
Evet ama böyle düşünüyorum sonra aklıma Sağlık alanı geliyor daha rahat ameliyatlar insanın daha az hasta olması hastalıklardan daha iyi korunabilmesi ve tedavilerin daha kolay olması gibi şeyler aklıma geline İyi ki diyorum...

Bunlar tabii ecelin önüne geçmez ama İnsan Ömrü boyunca daha kaliteli yasayabilir...

Ygtkrcaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
yiğit karaca
Şimdi tiktok uygulamasını sadece bilimle veya tarihle uğraşan insanların kullandığını düşün o zaman tiktok ahlak bozan bir şey olmadığını garanti ederim. Tiktoku suşlayamazsın, suçlanması gereken kişiler tiktoğu çöplüğe dönüştüren eğitimsizlerdir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bozmuyor
bilimle tarihle uğraşanlar insanlar kullanıyomu sence ya da kullanırmı ? Bilimle uğraşan insanların böyle boş platformlarla işinin olacağını sanmıyorum dostum

Son düzenleme:

Dash Zeus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,234
İsim
Hezekiel
bilimle tarihle uğraşanlar insanlar kullanıyomu sence ya da kullanırmı ? Bilimle uğraşan insanların böyle boş platformlarla işinin olacağını sanmıyorum dostum
Hocam benim yazdığım mesajı anladığını emin misin

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Teknoloji olmasa Johnny olmazdı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

olmasaydı.
@SüleymanÇakır.
@OUHasan
@Polat Alemdar.
@2mApoo
@Halsiz
@Suwariba
@Letrion
@Sir Cem T-oker
gay @Windows 10 Aşığıyım
@Realhas the Great
@Hudzell
@Arthur BAŞ
amann çok var la etiketleyemediklerimden özür dilerim bunlarla nasıl tanışacaktım?
Teknoloji olmasa Cevap yaptığım şahısın ismi olmazdı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,941
Üyeler
164,219
Son üye
erica
Top Bottom