The King of Comedy
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
teknoloji değil de keşke senin dil bilgisi biraz iyi olsaydı mı!
Ağam doğru söylüyor <3olmasaydı.
@SüleymanÇakır.
@OUHasan
@Polat Alemdar.
@2mApoo
@Halsiz
@Suwariba
@Letrion
@Sir Cem T-oker
gay @Windows 10 Aşığıyım
@Realhas the Great
@Hudzell
@Arthur BAŞ
amann çok var la etiketleyemediklerimden özür dilerim bunlarla nasıl tanışacaktım?
Hocam yanlış anlamayın ama eskiden yoksulduk ama mutluyduk demelerinin sebepleri cahil olmalarıdır. Şunu da eklemek isterim ki ahlakı bozan teknoloji değildir, eğitimsizliktirben keşke olmasaydı diyorum çünkü toplumun ahlakı bozuldu eskiden annem anlatır köyde 2 odalı evde sefil yoksul şekilde yaşardık diye keşke bende öyle olsaydım derim eskiden yoksulduk ama mutluyduk derdi
Gavur icadı olduğu doğru kısım doğru ama iyi bulunmuşKimine göre veli nimet kimine göre gavur icadı
Ah şu eski kafalılar
ney peki hocam teknoloji aklakı bozmuyormu şimdiHocam yanlış anlamayın ama eskiden yoksulduk ama mutluyduk demelerinin sebepleri cahil olmalarıdır. Şunu da eklemek isterim ki ahlakı bozan teknoloji değildir, eğitimsizliktir
tiktok diye bir platform çıkardılar insanı o......ğa özendiriyor erkeğin erkek olduğu bile belli değil onurum onurum diye gezen çok olur böyle giderseHocam yanlış anlamayın ama eskiden yoksulduk ama mutluyduk demelerinin sebepleri cahil olmalarıdır. Şunu da eklemek isterim ki ahlakı bozan teknoloji değildir, eğitimsizliktir
Şimdi tiktok uygulamasını sadece bilimle veya tarihle uğraşan insanların kullandığını düşün o zaman tiktok ahlak bozan bir şey olmadığını garanti ederim. Tiktoku suşlayamazsın, suçlanması gereken kişiler tiktoğu çöplüğe dönüştüren eğitimsizlerdirney peki hocam teknoloji aklakı bozmuyormu şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
tiktok diye bir platform çıkardılar insanı o......ğa özendiriyor erkeğin erkek olduğu bile belli değil onurum onurum diye gezen çok olur böyle giderse
Bozmuyorney peki hocam teknoloji aklakı bozmuyormu şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:
tiktok diye bir platform çıkardılar insanı o......ğa özendiriyor erkeğin erkek olduğu bile belli değil onurum onurum diye gezen çok olur böyle giderse
katılıyorumHocam yanlış anlamayın ama eskiden yoksulduk ama mutluyduk demelerinin sebepleri cahil olmalarıdır. Şunu da eklemek isterim ki ahlakı bozan teknoloji değildir, eğitimsizliktir
Beni unuttun alooolmasaydı.
@SüleymanÇakır.
@OUHasan
@Polat Alemdar.
@2mApoo
@Halsiz
@Suwariba
@Letrion
@Sir Cem T-oker
gay @Windows 10 Aşığıyım
@Realhas the Great
@Hudzell
@Arthur BAŞ
amann çok var la etiketleyemediklerimden özür dilerim bunlarla nasıl tanışacaktım?
Kanka yazarken dedim çok var çoğu kişiyi unuttum pardon yani karşim.Beni unuttun aloo
Bu arada iyiki var