Neler Yeni

🧐 Sizce TOGG alınabilecek bir arabamı?

Paranız olsa TOGG tercih eder misiniz?

• Evet, alırım.

Oylar: 74 45.4%
  • Kararsızım

Oylar: 23 14.1%
  • Hayır, almam.

Oylar: 31 19.0%
  • Araba iyi ama fiyatı pahalı.

Oylar: 23 14.1%
  • Araba kötü ve fiyatı pahalı.

Oylar: 12 7.4%

• Oy kullanan toplam üye
    163

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Alınır tabii olm... TOGG segmentindeki araçlar 2-2,5M aşağısı yok.
Gerçekçi olalım hocam bu araç d suv, kia niro ev var 1.4 milyona ayrıca daha bir sürü alternatif var 2 milyon altı biraz araştırın ama fiyatı gayet iyi TOGG'un.
skywell.PNG

Xernosa

80+
Dostlar,
Bildiğiniz üzere TOGG (Türkiye Otomobil Girişim Gurubu) nun çıkartmış olduğu SUV T10X Model'in fiyatları açıklandı ve ben şahsen incelemelerim sonucu beğendim fiyat konusunda araftayım. İyi de demiyorum kötü de demiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz her türlü düşüncenizi paylaşabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
Bence Alınabilecek Bir Araç Fakat Biraz Beklemek İyi Olur, Çünkü Araç Bir Arıza Yapsa Götürebileceğiniz Herhangi Bir Yer Yok.

İceWolf

80+ Silver
Gerçekçi olalım hocam bu araç d suv, kia niro ev var 1.4 milyona ayrıca daha bir sürü alternatif var 2 milyon altı biraz araştırın ama fiyatı gayet iyi TOGG'un.
Yok yanlışın var. Kia Niro C SUV yani aynı segment. TOGG da C segment ve NİRO dan daha büyük. Görüntüsünden bile belli.

Son düzenleme:

Megan

80+ Silver
Bnce o paraya Caddy gibi araçlardan daha iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Servisi varmı

Bence Alınabilecek Bir Araç Fakat Biraz Beklemek İyi Olur, Çünkü Araç Bir Arıza Yapsa Götürebileceğiniz Herhangi Bir Yer Yok.

İceWolf

80+ Silver

İlk çıktığında Tesla alıp YURTDIŞINA servise götüren çok elit arkadaşlar geldi aklıma :)

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Yok yanlışın var. Kia Niro C SUV yani aynı segment. TOGG da C segment ve NİRO dan daha büyük. Görüntüsünden bile belli.
D segment derken skywell et 5'ten bahsetmiştim fotoğrafta attığım bu araç diyorum orda. Niro ile aynı segmentteler arkadaş o segmentte 2 milyondan aşağı yok demiş ona istinaden dedim. Görüntüsünü falan geç aynı segmentteler o kullanıcı görüşüne giriyor.

İceWolf

80+ Silver
D segment derken skywell et 5'ten bahsetmiştim fotoğrafta attığım bu araç diyorum orda. Niro ile aynı segmentteler arkadaş o segmentte 2 milyondan aşağı yok demiş ona istinaden dedim. Görüntüsünü falan geç aynı segmentteler o kullanıcı görüşüne giriyor.
Niro nun fiyatına baktım 1.4m, Aslında fiyat olarak TOGG a yakınmış.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Niro nun fiyatına baktım 1.4m, Aslında fiyat olarak TOGG a yakınmış.
200 bin tl fark var uzun menzilli modelle arasında ki onunla kıyaslama yapılmalı çünkü 460km menzil diyor. Ayrıca güç olarak ta neredeyse aynılar niro 204 beygir, t10x 218 beygir. Şöyle de bir durum var ülkede motorsiklet ve otomobil pazarında liste fiyatlarında araç bulamayabiliyorsunuz. Ben kararsız kalırdım citröen e-c4x menzil ve fiyat bakımından aynı. Liste fiyatından bulabilsem onu tercih etme olasılığım daha yüksek olurdu menzilleri de aynı zaten. Motor ve güzellik bakımından T10X daha dikkat çekiyor ama.

İceWolf

80+ Silver
200 bin TL fark var uzun menzilli modelle arasında ki onunla kıyaslama yapılmalı çünkü 460km menzil diyor. Ayrıca güç olarak ta neredeyse aynılar niro 204 beygir, t10x 218 beygir. Şöyle de bir durum var ülkede motorsiklet ve otomobil pazarında liste fiyatlarında araç bulamayabiliyorsunuz. Ben kararsız kalırdım citröen e-c4x menzil ve fiyat bakımından aynı. Liste fiyatından bulabilsem onu tercih etme olasılığım daha yüksek olurdu menzilleri de aynı zaten. Motor ve güzellik bakımından T10X daha dikkat çekiyor ama.
Daha önce 2011 de sıfır C5 almıştım ve yeminliyim Citroen almam. Ama bu Niro, TOGG u siyasi nedenlerle almak istemeyenler için alternatif olabilir. En pahalı TOGG a full opsiyon eklediğinizde 1.290.000 oluyor. Niro'da 1.400.000. Fiyat olarak çok fark yok bence arada. Ama benim gibi "mümkünse yerli olsun" diyen insanlar için TOGG daha pahalı olsada tercih TOGG olurdu.

Cihangir

80+ Gold
alınır inşallah 29 ekimde 400 beygir, 500 km, cam tavan, kameralı ayna, 21" jant olanı alacağım

José Mourinho

80+ Silver
Ad olarak daha güzel bir şey yapılabilirdi. Wolswagen gibi rüzgar serisi gibi adlar konulabilirdi.

Top Bottom