Neler Yeni

🧐 Sizce TOGG alınabilecek bir arabamı?

Paranız olsa TOGG tercih eder misiniz?

• Evet, alırım.

Oylar: 74 45.4%
  • Kararsızım

Oylar: 23 14.1%
  • Hayır, almam.

Oylar: 31 19.0%
  • Araba iyi ama fiyatı pahalı.

Oylar: 23 14.1%
  • Araba kötü ve fiyatı pahalı.

Oylar: 12 7.4%

• Oy kullanan toplam üye
    163

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,180
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Aracın piyasaya oturmasını beklemek daha mantıklı, ben yeni çıkan ürünü şahsen ilk alanlardan olmak istemem.
Bu dünyada kronik sorun diye bir şey var unutmayın. Bırakın makyajlansın sorunlar falan düzeltilsin otobanlara şarj istasyonları kurulsun. 2-4 sene sonra alınır yeni kasası.

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Ad olarak daha güzel bir şey yapılabilirdi. Wolswagen gibi rüzgar serisi gibi adlar konulabilirdi.
Togg markası türkiye otomobil girişim grubu baş harflerinin kısaltması. Model kodlarını neye göre koydular bilmiyorum. Bence de marka, logo, model kodları fiyasko.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,192
İsim
yunus günaydın
Daha önce 2011 de sıfır C5 almıştım ve yeminliyim Citroen almam. Ama bu Niro, TOGG u siyasi nedenlerle almak istemeyenler için alternatif olabilir. En pahalı TOGG a full opsiyon eklediğinizde 1.290.000 oluyor. Niro'da 1.400.000. Fiyat olarak çok fark yok bence arada. Ama benim gibi "mümkünse yerli olsun" diyen insanlar için TOGG daha pahalı olsada tercih TOGG olurdu.
Eskiden olsa bende sıkıntılı yaklaşırdım ama son 4 senedir stellantis grubu çok gelişti (2022 c3'lerin yolda kaldığını görmüş olduğunu görsem bile) :D. Ülkemizin markasını almak dediğiniz gibi güzel bir şey tabi ki ama bazı insanlar günümüz şartlarında 1 milyon 50 bin euro ya tekabül etse de o parayı ömrünün sonuna kadar göremeyecek olanlar var (ailesinden miras kalmamış hayata sıfırdan başlayan işçi-memur sınıfı).

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,192
İsim
yunus günaydın
Togg markası türkiye otomobil girişim grubu baş harflerinin kısaltması. Model kodlarını neye göre koydular bilmiyorum. Bence de marka, logo, model kodları fiyasko.
Logo ya bir şey demeyeceğim de marka, model konusunda daha evrensel ve hoş şeyler olabilirdi bence de.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Başvurdum bile

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Aracın piyasaya oturmasını beklemek daha mantıklı, ben yeni çıkan ürünü şahsen ilk alanlardan olmak istemem.
Bu dünyada kronik sorun diye bir şey var unutmayın. Bırakın makyajlansın sorunlar falan düzeltilsin otobanlara şarj istasyonları kurulsun. 2-4 sene sonra alınır yeni kasası.
Bulunduğuö şehirde halk otobüsleri elektrikli yapılıyor. Kuzenim de projeden sorumlu mühendislerden biri. Çok kısa sürede 3 tane şarj istasyonu inşa edildi ve 18dk şarj olan otobüsler seferlerini gerçekleştiriyor. Gayet konforlu bir yolculuk sunmaları da cabası. Gelecek burda. Yeterli yatırımla her yeri şarj istasyonu yaparlar merak etme.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,505
İsim
Olcay akbulut
Dostlar,
Bildiğiniz üzere TOGG (Türkiye Otomobil Girişim Gurubu) nun çıkartmış olduğu SUV T10X Model'in fiyatları açıklandı ve ben şahsen incelemelerim sonucu beğendim fiyat konusunda araftayım. İyi de demiyorum kötü de demiyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz her türlü düşüncenizi paylaşabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
kağıt üstünde güzel bi araba bence, arabadan çok anlamam ama gerek tasarımı gerek vaatleri bence güzel. Eğer pratikte bi sorunla karşılaşmazsak ve denildiği gibi çıkarsa cillop gibi

İceWolf

80+ Silver
Eskiden olsa bende sıkıntılı yaklaşırdım ama son 4 senedir stellantis grubu çok gelişti (2022 c3'lerin yolda kaldığını görmüş olduğunu görsem bile) :D. Ülkemizin markasını almak dediğiniz gibi güzel bir şey tabi ki ama bazı insanlar günümüz şartlarında 1 milyon 50 bin euro ya tekabül etse de o parayı ömrünün sonuna kadar göremeyecek olanlar var (ailesinden miras kalmamış hayata sıfırdan başlayan işçi-memur sınıfı).
Aynen... Mesleğe yeni başlamışım, 200.000.000(iki asgari ücrete yakın) maaş alıyorum. Sıfır Wv Bora o zaman 14.500.000.000 lira. Garibe sıfır araba almak o zamanlarda hayaldi. Yemezsem, içmezsem Orta-alt sınıf bir araba 72,5 aylık maaşımdı. Gerçi hala aynı....

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,180
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Bulunduğuö şehirde halk otobüsleri elektrikli yapılıyor. Kuzenim de projeden sorumlu mühendislerden biri. Çok kısa sürede 3 tane şarj istasyonu inşa edildi ve 18dk şarj olan otobüsler seferlerini gerçekleştiriyor. Gayet konforlu bir yolculuk sunmaları da cabası. Gelecek burda. Yeterli yatırımla her yeri şarj istasyonu yaparlar merak etme.
Hadi bakalım inşallah.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,253
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Rakip içten yanmalı vergisi %80 araçların vergisi de %10 olduktan sonra karar vereceğim. Şuan aklımdaki 3 arabadan birisi. Alırsam 400 HP olanını alırım cıkınca

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
742
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Elektrikli arabaların klasik bir sorunu var. Pillerin ömrü bitmeye yakın olduğunda o pillerin değişmesi için araba fiyatı vermek gerekiyor. Örneğin Tesla arabalarda pil değişim ücretlerinden dolayı Tesla arabalarını havaya uçurup yakan isanlar gördük.

Top Bottom