Neler Yeni

Sizce TYT 800k gelir mi ?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,788
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Burda yazdığım netler 3 aşağı 5 yukarı bu sene gelse 800k sıralama çıkartabilirmiyim arkadaşlar (daha çok ders çalış diyecek olan arkadaşlarada en baştan açıklayayım işte çalışıyorum ve borcum var, işten vakit buldukça ders çalışıyorum. Çalışmamın bir sebebi aileme yük olmamak)
Türkçe 20/10

Sosyal: 17/3

Matematik: 5/10

Fen 3/5

Arkadaşlar geçen sene alttaki sonuçları aldım (Geçen sene sınava hiçbir test vs çözmeden girmiştim. bu sene işten vakit buldukça test çözüp konu anlatımı izliyorum ancak matematiğe kafam pek basmıyor)
1745346113984.png

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
M.Rüzgar Özen
Ağır mat ve fen kasılmalısın abi, çok geriden geliyorsun ama. Hız geometri ve problemin sıfırsa çok zor

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,555
İsim
Emir
Turkcenin yukselmesi ve matemstigin yanlis sayisi azalirsa gayet gelir.Bende adam akilli calismamistim
29 8 turkce
17 1 sosyal
8 4 mat ile 478 k gelmisti.(2024)

Türkce paragraf cozerken kopyala yapistir yapiyormus gibi coz.Yorum katmamaya calis.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,259
İsim
Oğuz
Matematik için biraz temel matematik ve problem çöz en kötü 10 net yaparsan 800k dan da iyi gelir

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,788
İsim
Emre
Discord
necromancerr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Turkcenin yukselmesi ve matemstigin yanlis sayisi azalirsa gayet gelir.Bende adam akilli calismamistim
29 8 turkce
17 1 sosyal

Türkce paragraf cozerken kopyala yapistir yapiyormus gibi coz.Yorum katmamaya calis.
Paragrafım iyi dil bilgim kötü açıkçası 16 doğrunun 16 tısıda paragraftan.
Ağır mat ve fen kasılmalısın abi, çok geriden geliyorsun ama. Hız geometri ve problemin sıfırsa çok zor
Geometri var da kanka problem yok karantinanın vurduğu tayfadanım o dönem hiç çalışamadım matematiğim ondan zayıf sonrasında temelide oturtamadığımdan matematik hep zayıf geçti sınavdan 1 hafta sonrada işe başladığımdan ekstradan çalışmaya vaktim olmadı. :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Matematik için biraz temel matematik ve problem çöz en kötü 10 net yaparsan 800k dan da iyi gelir
Biyolojiye yüklenmeye çalışıyorum fenden net çıkarmak için biyoloji derslerim iyidi lisedeyken.

29 8 turkce
17 1 sosyal

sosyal de de 2024 te coğrafya 1 tarih 1 yanlış felsefe 3 yanlıştı ondan 15/5

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
M.Rüzgar Özen
Paragrafım iyi dil bilgim kötü açıkçası 16 doğrunun 16 tısıda paragraftan.

Geometri var da kanka problem yok karantinanın vurduğu tayfadanım o dönem hiç çalışamadım matematiğim ondan zayıf :(

Biyolojiye yüklenmeye çalışıyorum fenden net çıkarmak için biyoloji derslerim iyidi lisedeyken.
Abi senin dönemindekiler 3. apotemiyi bitiriyor yani şimdi kasılsan bir nebze netleri arttırırsın ancak günde 8 10 saati bulur

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,788
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Abi senin dönemindekiler 3. apotemiyi bitiriyor yani şimdi kasılsan bir nebze netleri arttırırsın ancak günde 8 10 saati bulur
benim o kadar vaktim yok günde 10-12 saat arası işte çalışıyorum işten çıkma gibi bir lüksümde yok borcum var.

o yüzden benim dönemimdekiler şuanda pek umrumda değil açıkçası istediğim bölüme gireyim yeterli.

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
M.Rüzgar Özen
benim o kadar vaktim yok günde 10-12 saat arası işte çalışıyorum işten çıkma gibi bir lüksümde yok borcum var.
Zor be abi, o kadar okul okuyacaksında 800k üniversiteden çıkmış kimi işe alacaklar. Yerinde olsam mezuna bırakırdım. Sırf okumak için okumak gibi olucak

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,788
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Zor be abi, o kadar okul okuyacaksında 800k üniversiteden çıkmış kimi işe alacaklar. Yerinde olsam mezuna bırakırdım. Sırf okumak için okumak gibi olucak
2. ye mezuna bırakamam işte kendime verdiğim söze bir kere hakaret olur, üni sonrası işe alınma kısmını şuanda düşünmüyorum şuanda 1 yıllık market sektörü tecrübem var zor durumda kalırsam 2 sene sonra bu tarz yerlerde çok rahat iş bulurum sonrasında torpille iyi bir fabrikaya falan da girebilirim o yüzden işe girme kısmına pek takılmıyorum benim lise mezunu akrabam olduğum yerdeki en iyi fabrikalara girdi torpille (ki girdiği hiçbir fabrikada 6 aydan fazla durmadı ben daha ilk iş yerimde 1. senemi dolduruyorum bakma borçtan dolayı zoraki de olsa bir şekilde duruyorum. )

29 8 turkce
17 1 sosyal

tekrardan cevaplar için teşekkürler arkadaşlar :) elimden geldiğince ders çalışmaya devam edeceğim

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
M.Rüzgar Özen
2. ye mezuna bırakamam işte kendime verdiğim söze bir kere hakaret olur, üni sonrası işe alınma kısmını şuanda düşünmüyorum şuanda 1 yıllık market sektörü tecrübem var zor durumda kalırsam 2 sene sonra bu tarz yerlerde çok rahat iş bulurum sonrasında torpille iyi bir fabrikaya falan da girebilirim o yüzden işe girme kısmına pek takılmıyorum benim lise mezunu akrabam olduğum yerdeki en iyi fabrikalara girdi torpille (ki girdiği hiçbir fabrikada 6 aydan fazla durmadı ben daha ilk iş yerimde 1. senemi dolduruyorum bakma borçtan dolayı zoraki de olsa bir şekilde duruyorum. )
Boş yere okuyacaksın demek abi bana göre.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,788
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Boş yere okuyacaksın demek abi bana göre.
benim okula gitmemin amacı temel seviyedeki şeyleri öğrenmek temelin üstüne koyması daha kolay
1'i 10 yapmak kolay iken 0'ı 1 yapmak zordur mesela.

enes.exe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Enes k
Benim anlayamadığım şu. 800bine girip okusan ne okumasan ne

Xenovian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
428
İsim
M.Rüzgar Özen
Benim anlayamadığım şu. 800bine girip okusan ne okumasan ne
Katılıyorum

Bu şekilde okuduğunuz sürece ileride üniversite mezunuyum ama işsizi diye yırtınan insanlar topluluğu artıcak, torpille girmeyi gururla söylemenizde nasıl birisi olduğunuzu açıklamakta zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,622
Üyeler
172,525
Son üye
YorgunTRGenci
Top Bottom