Güneş’in 4 milyar ömrü kaldı + inanan insanlara görede kıyamete az kaldı bence çıkamayacağız.çıkarız ama uzun sürer
Güneş’in 4 milyar ömrü kaldı + inanan insanlara görede kıyamete az kaldı bence çıkamayacağız.çıkarız ama uzun sürer
Kanka neden öyle dedin bizim dinimizde ruhlarımız ölümsüzdür.Allah'a inanıyorsan ölümsüzlük kelimesini kullanmazdın bile.
O da doğru bu soruların cevabını uzaylılar bize kendini açıklamadıkları müddetçe tam olarak veremeyeceğiz ama sorgulamaktan vazgeçmeyelim hiçbir zamanArkadaşlar en iyisi günümüze odaklanmak boş hayaller yerine günümüzdeki bilime akla ve mantığa uymak.
Zaten uzaydada gidebileceğimiz en uzak yer mars diye düşünüyorum.
Kanka bu felsefi olarak çok basit bir soru.Bazen şeyi düşünüyorum eğer bu günahsa Allah günahlarımı affetsin Allah var evet ama Allah'tan önce ne vardı? bu soru beynimi patlatıyo
uzaylılar demekte yanlış oluyor marslı venüslü vs. diyebiliriz ama bilmiyoruz :/O da doğru bu soruların cevabını uzaylılar bize kendini açıklamadıkları müddetçe tam olarak veremeyeceğiz ama sorgulamaktan vazgeçmeyelim hiçbir zaman![]()
İnsan aklı onu algılayabilecek düzeyde değil. Kimse fikir dahi yürütemez.Bazen şeyi düşünüyorum eğer bu günahsa Allah günahlarımı affetsin Allah var evet ama Allah'tan önce ne vardı? bu soru beynimi patlatıyo
Kanka neden öyle dedin bizim dinimizde ruhlarımız ölümsüzdür.
Peki sen kainatta vs. yer almasaydın ne olurdu bunu düşünebilirmisin her şey devam ederdi vs. bi cevap değil herşeyin devam ettiğini düşünebiliyosan nası var oldun?Kanka bu felsefi olarak çok basit bir soru.
Allahın öncesi ve sonrası yoktur o hep vardır ve hep olacaktır.
Öyle olmasa saçmasapan bir kıaır döngye girerdik.
Hsr şeyin bir en üstünü vardır.
Dimi biz de uzaylıyız. Siz uzay dışında yaşıyorsanız bilemem.uzaylılar demekte yanlış oluyor marslı venüslü vs. diyebiliriz ama bilmiyoruz :/
Kanka böyle bildiğin enteresan konular hakkında başlık açsana.Bu arada Dogonlarıda araştırmanızı tavsiye ederim arkadaşlar bol bol açılsın böyle konular hem keyif alıyorum hem mesaj kaşıyorum![]()
Düşünme.Peki sen kainatta vs. yer almasaydın ne olurdu bunu düşünebilirmisin her şey devam ederdi vs. bi cevap değil herşeyin devam ettiğini düşünebiliyosan nası var oldun?