Eğer sonsuzsa başladığın yere geri dönersin aynı Dünyayı tamamen çevrelemek gibi düşün.eğerki evren sonsuzsa full boyle devam gitsek evrende ama 100000000 ışık hızı ile ne olur sonu gelmezmi
Eğer sonsuzsa başladığın yere geri dönersin aynı Dünyayı tamamen çevrelemek gibi düşün.eğerki evren sonsuzsa full boyle devam gitsek evrende ama 100000000 ışık hızı ile ne olur sonu gelmezmi
Kanka bu yüzdenmi ben 10 u çok seviyorsun?
40 bilgeyi 1 kanıtla (teori vs. ile) inandırırsın da 1 cahili 40 kanıtla inandıramazsın sözü geldi aklımaKanka o tiplere ayrı sinir oluyorum.
Yaratıcı hakkında konuşuyoruz adam bana bilimsel kanıt istiyor.
Azcık mantıklı olsana sen evrenden zamandan bağımsız olan bir varlığı nasıl kendi dünyandaki bilimsel verilere göre ispatlayasın.
O evrenler başka boyutta. Bizim evrenimiz tek. Uzay sonsuz değil de ne? Sonunu görebildik mi? Teoriler de uyuşuyor. Allah sonsuz evrenden bahsediyor. Senin dediğin evrenler başka boyut evrenler.Hay Allahım siz ciddimisiniz?
Uzay sonsuz değilki.
Başka evrenler de olabil
kanka o tarz videoları izliyorumda bana pek mantıklı gelmiyor.
Nedense hep 144p kameralarla çekiyorlar.
geri dönersen bu sonsuz olmazEğer sonsuzsa başladığın yere geri dönersin aynı Dünyayı tamamen çevrelemek gibi düşün.
Ne alaka laKanka bu yüzdenmi ben 10 u çok seviyorsun?
Doğru lan bir an düşünemedim bunu haklısıngeri dönersen bu sonsuz olmaz
Kanka ben 10 un ana konusu uzaylı ya.Ne alaka laBen 10 fanboyluğum yeni başladı daha
peki ışınlanmayı bulursak ve uzayda baktığımız yere ışınlanırsak ne olurKanka evren sonsuz değil.
Ayrıca dediğin hızlara ulaşmamız mümkün değil.
Hiçbir türlü mümkün değil.
Sen büyük ihtimalle kıyafetsiz ışınlanıp ölürsün.peki ışınlanmayı bulursak ve uzayda baktığımız yere ışınlanırsak ne olur
anlamadımSen büyük ihtimalle kıyafetsiz ışınlanıp ölürsün.
Kanka ne bileyim öyle sorular sordunki kendimi nasada profesör gibi hissettim.peki ışınlanmayı bulursak ve uzayda baktığımız yere ışınlanırsak ne olur
Balon en sonunda patlayacak amaEvreni içine hava dolan balona benzetiyorlar
Noktalı bir balon düşünün ve noktalardan biri Saman Yolu Galaksi si ama balonun içine hava doluyor ve noktalar yavaş yavaş birbirinden uzaklaşıyor bu yüzden hiç bir zaman (belki 62869542 yıl sonra gideriz) başka galaksilere veya evrenleri tam anlamı ile keşfedemeyeceğiz
Alıntıyı görüntüle