Bartuu
80+ Silver
geçen odtüden teklif aldımda kabul etmiyorum bu zekayı yedirmem kimseyeHayatımda duyduğum en saçma bakış açısı olabilir.
geçen odtüden teklif aldımda kabul etmiyorum bu zekayı yedirmem kimseyeHayatımda duyduğum en saçma bakış açısı olabilir.
Acaba başka insanlar var mıdır diye düşünürken veya Kur'an da bahsedilen canlı çeşitliliğinden yola çıkılmış olabilir. Renk uydurma örneği mi verdinKardeşim uzaylılar olmasa nası hayal edicez mesela sen yeni bi renk hayal edebiliyomusun edemiyosun demekki uzaylılar var bundan daha iyi kanıtı olan varsa yazsın
başka uzay varmıdır pekiAcaba başka insanlar var mıdır diye düşünürken veya Kur'an da bahsedilen canlı çeşitliliğinden yola çıkılmış olabilir. Renk uydurma örneği mi verdin
? Acaba başka renk var mıdır uzayda...
Öncelikle sana şöyle cevap vereyim.Neden piramitler Sirius’a bakıyor Dünyadakileri geçtim Marstakiler neden Sirius’a bakıyor onuda geçtim Antarktika’da piramitlerin ne işi var la onuda geçtim Mars’taki piramitler neden yeraltından birbirine bağlı Elon Musk’ın “Piramitleri uzaylılar yaptı” diyerek dalga geçtmesi neyin peşinde olduğunu açıklıyor bence.(Bu da bir fikir efendim)
Yok uzay dediğin zaten evrendeki boşluktur. 2 tane sonsuz evren olması mantıksız.başka uzay varmıdır peki
Dalga geçmiyorum bu arada ha gerçekten senle tartışmak güzelseviyorum seni @kaplanharun![]()
Elbette başka evrenler neden olmasın?başka uzay varmıdır peki
Kanka biliyorumDalga geçmiyorum bu arada ha gerçekten senle tartışmak güzel
Kanka İngilizcen var diye biliyorum en kötü NASA’nın fotoğraflarının temize çekildiği yerde çalışan insanların röportajlarını izle.Öncelikle sana şöyle cevap vereyim.
Yazdığın hiçbirşey gerçek değil.
Hiçbir bilimsel açıklaması yok.
Benim anlamadığım her şey hakkında bilimsel açıklama istiyorsunuz.
Uzaylılara gelince neden hayallere dalıyorsunuz.
Uzaylıların olduğuna dair hiçbir bilimsel veri kaynak teori yasa hiçbirşey yok.
evrenden daha geniş bi kavram varmıdır pekiElbette başka evrenler neden olmasın?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kanka biliyorum![]()
Hay Allahım siz ciddimisiniz?Yok uzay dediğin zaten evrendeki boşluktur. 2 tane sonsuz evren olması mantıksız.
kanka o tarz videoları izliyorumda bana pek mantıklı gelmiyor.Kanka İngilizcen var diye biliyorum en kötü NASA’nın fotoğraflarının temize çekildiği yerde çalışan insanların röportajlarını izle.
evet kanka hatta gittikten sonra zaman makinesiyle geri geldik gelmeden öncede hafızamızı sildiler en son kalan kişide kaçtıBelki bundan 1000 sene önce Marsa veya başka gezegenlere gitmiş olamazmıyız belkide marstaki yapıları biz yaptık
Bu arada bilim her şeyi açıklayamaz ben BiLim hEr ZaMaN dOğRuDuR IvJjjj diyen insanlardan değilim merak etmeÖncelikle sana şöyle cevap vereyim.
Yazdığın hiçbirşey gerçek değil.
Hiçbir bilimsel açıklaması yok.
Benim anlamadığım her şey hakkında bilimsel açıklama istiyorsunuz.
Uzaylılara gelince neden hayallere dalıyorsunuz.
Uzaylıların olduğuna dair hiçbir bilimsel veri kaynak teori yasa hiçbirşey yok.