Sidonya Vadisindeki piramitleri araştırmanı tavsiye ederim ayrıca Siriusufo sitesindeki kaçırılma vakalarınada bakabilirsinCiddimisin kanka?
Vay arkadaş uzaylıların kanıtlarınıda ilk defa senden duydum.
Sidonya Vadisindeki piramitleri araştırmanı tavsiye ederim ayrıca Siriusufo sitesindeki kaçırılma vakalarınada bakabilirsinCiddimisin kanka?
Vay arkadaş uzaylıların kanıtlarınıda ilk defa senden duydum.
Yani hiç mi televizyon izlemediniz. Hepsi yalan mı? Farklı bir tür olsun evrende. İstila etsinler ona da razıyım.Sidonya Vadisindeki piramitleri araştırmanı tavsiye ederim ayrıca Siriusufo sitesindeki kaçırılma vakalarınada bakabilirsin
La biz aynı taraftayızYani hiç mi televizyon izlemediniz. Hepsi yalan mı? Farklı bir tür olsun evrende. İstila etsinler ona da razıyım.
Bunların hiçbiri ispat olamazki.Sidonya Vadisindeki piramitleri araştırmanı tavsiye ederim ayrıca Siriusufo sitesindeki kaçırılma vakalarınada bakabilirsin
La biz aynı taraftayız
Knk uzaylılar varsa bi an önce gelsin.D Biliyorum ya mesajımı görmezler diye seninkine cevap yazdım.
Oha kanka öyleyse bütün ateistleri çürüttün herkes teist olmak zorunda.Kardeşim uzaylılar olmasa nası hayal edicez mesela sen yeni bi renk hayal edebiliyomusun edemiyosun demekki uzaylılar var bundan daha iyi kanıtı olan varsa yazsın
Neden piramitler Sirius’a bakıyor Dünyadakileri geçtim Marstakiler neden Sirius’a bakıyor onuda geçtim Antarktika’da piramitlerin ne işi var la onuda geçtim Mars’taki piramitler neden yeraltından birbirine bağlı Elon Musk’ın “Piramitleri uzaylılar yaptı” diyerek dalga geçtmesi neyin peşinde olduğunu açıklıyor bence.(Bu da bir fikir efendim)Bunların hiçbiri ispat olamazki.
Tamamen kandırmaca.
İnsanlık tarihi boyunca değişik olaylar olmuş.
Bi ara piramıtleride uzaylılar yaptı diyorlardı.
Hayatımda duyduğum en saçma bakış açısı olabilir.Kardeşim uzaylılar olmasa nası hayal edicez mesela sen yeni bi renk hayal edebiliyomusun edemiyosun demekki uzaylılar var bundan daha iyi kanıtı olan varsa yazsın