Kanka sorunda o zaten.evrenden daha geniş bi kavram varmıdır peki
Bunları ben kafamdan uydurmuyorum bunlar teorievet kanka hatta gittikten sonra zaman makinesiyle geri geldik gelmeden öncede hafızamızı sildiler en son kalan kişide kaçtı
O zaman banımdan sonraki ilk mesajımı yazayımBence uzaylılar var çünkü milyonlarca galaksinin olduğu bir evrende tek başımıza olmamız tuhaf olmaz mı? Sizin fikirleriniz nedir?
Kanka o zaman Yok Sayılan Kanıtlar belgeselini izlemeni tavsiye ederim gerçekte düşüncen değişir ona yalan buna yalan her şey yalan olamaz herhalde.Hay Allahım siz ciddimisiniz?
Uzay sonsuz değilki.
Başka evrenler de olabil
kanka o tarz videoları izliyorumda bana pek mantıklı gelmiyor.
Nedense hep 144p kameralarla çekiyorlar.
Kanka o tiplere ayrı sinir oluyorum.Bu arada bilim her şeyi açıklayamaz ben BiLim hEr ZaMaN dOğRuDuR IvJjjj diyen insanlardan değilim merak etme![]()
İşte o yaratıklara Uzaylı diyoruz kankaO zaman banımdan sonraki ilk mesajımı yazayım
Bence var ama uzaylı mıdır bilmem ama kesin bizden başka yaratıklar da var.
Kanka link atsana çok izledimde o tarz videolar.Kanka o zaman Yok Sayılan Kanıtlar belgeselini izlemeni tavsiye ederim gerçekte düşüncen değişir ona yalan buna yalan her şey yalan olamaz herhalde.
İmzama bak kankaKanka o tiplere ayrı sinir oluyorum.
Yaratıcı hakkında konuşuyoruz adam bana bilimsel kanıt istiyor.
Azcık mantıklı olsana sen evrenden zamandan bağımsız olan bir varlığı nasıl kendi dünyandaki bilimsel verilere göre ispatlayasın.
eğerki evren sonsuzsa full boyle devam gitsek evrende ama 100000000 ışık hızı ile ne olur sonu gelmezmiKanka sorunda o zaten.
Evreni her şey olarak zannediyoruz ancak evrenin genişlediği bilimsel bir şey.
Yani evreninde bir ömrü var.
Sürekli genişleyen birşeyden bahsediyoruz yani her saniye öncekinden daha büyük bir evren
Bizimkinden daha büyük veya küçük bir evren olabilir neden olmasın .
Kanka link atsana çok izledimde o tarz videolar.
Kanka evren sonsuz değil.eğerki evren sonsuzsa full boyle devam gitsek evrende ama 100000000 ışık hızı ile ne olur sonu gelmezmi