kaplanharun
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 4
Yani mantıken uzayda yaşayan her canlı uzaylı olur.(bizde dahil)uzaylı değilki *varlık*
Yani mantıken uzayda yaşayan her canlı uzaylı olur.(bizde dahil)uzaylı değilki *varlık*
Tmm ozaman bana neden öyle bir yanıt verdin ben başka bir varlık yoktur demedim uzaylı uydurmadır dedim.uzaylı değilki *varlık*
Uzaylı deyince insanların aklına 10 gözlü 6 bacaklı varlıklar geliyor onlardan bahsediyor yaniYani mantıken uzayda yaşayan her canlı uzaylı olur.(bizde dahil)
uzaylı dediğinde bir varlıkTmm ozaman bana neden öyle bir yanıt verdin ben başka bir varlık yoktur demedim uzaylı uydurmadır dedim.
yaratık onlarUzaylı deyince insanların aklına 10 gözlü 6 bacaklı varlıklar geliyor onlardan bahsediyor yani![]()
Benim bilsiğim uzaylı şu kafası büyük olan yeşil renkli falan olan bişey yani ben uzaylı derken onu kastetmiştimuzaylı dediğinde bir varlık?
Yok öyle bir şey. İnsan beyninin çoğunu kullanır. En fazla üstün zekalı olursun o kadar.beynimizin %100 ünü kullanabilseydik ne olurdu
Vay yeğenim zuko da burdaymış. Sen de mi öldün?Benim bilsiğim uzaylı şu kafası büyük olan yeşil renkli falan olan bişey yani ben uzaylı derken onu kastetmiştim
Ben ölmedim amca yaşlandımVay yeğenim zuko da burdaymış. Sen de mi öldün?
İyi yakında gelirsin çay içeriz.Ben ölmedim amca yaşlandım
Peki sencehulkgerçekolabilirmi?uzaylı yok
Ağzımdan aldın.Peki sencehulkgerçekolabilirmi?
hulk gercek ztnPeki sencehulkgerçekolabilirmi?