Neler Yeni

SİZCE VA PANEL Mİ SS IPS Mİ ?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut
monitör forumun 2 haftadır main konusu zaten bir çok kullanan oldu birçok memnun kalan oldu ama memnun kalmayanlarda oldu forumu ikiye böldü gibi. yine indirimdeki fiyatında olsa hiç düşünmeden al derim yine bütçen yetiyorsa genede alabilirsin ama, ben monitörün aşağı yukarı indirip kaldırmasına ihtiyacım yok dersen https://www.itopya.com/aoc-238-24g2...reesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u24266 aoc de üzmez seni. bütçene göre ikisinden birini al
ikiside bütçemde şuan, inip kakması benim için önemli, piwot olması da iyi olur dron görüntülerini bazen dik çekiyorum dik montaj yapmam gerekiyor bilmiyorum yine kafam karıştı, bu aralar herkes itopyadan da şikayetçi acayip şikayet alıyor, bir tane güzel yorum yok, varda o da 1 2 sene önceki yorumlar

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
ikiside bütçemde şuan, inip kakması benim için önemli, piwot olması da iyi olur dron görüntülerini bazen dik çekiyorum dik montaj yapmam gerekiyor bilmiyorum yine kafam karıştı, bu aralar herkes itopyadan da şikayetçi acayip şikayet alıyor, bir tane güzel yorum yok, varda o da 1 2 sene önceki yorumlar
lenovo al o zmn nays ile uyguna gelebilir

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
hp omen25i de var, onunla kıyaslıyorlar, ama lenovo daha iyi diyorlar
lenovo nun daha iyi olduğunu sanmıyorum omenin tek dezanavtajı boyu ayarlanmıyor ve hoporlör yok. adamlar bunlardan kısıp tank gibi monitör yapmış malzeme kalitesini görsen şaşırırsın

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut
lenovo nun daha iyi olduğunu sanmıyorum omenin tek dezanavtajı boyu ayarlanmıyor ve hoporlör yok. adamlar bunlardan kısıp tank gibi monitör yapmış malzeme kalitesini görsen şaşırırsın
sende var mı knk yoksa kullanan birisini mi gördün

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
27 si yok zaten, 2k ya baktım 9 10 dan aşağı değildir kesin, 25i nin bi fotosnu atma şansın var mı knk
oda karanlık zaten bişey belli olmaz internette bir çok incelemesi mevcut

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,460
Üyeler
167,657
Son üye
Mertsen0
Top Bottom