Neler Yeni

SİZCE VA PANEL Mİ SS IPS Mİ ?

Senerr

80+ Bronze
1. fiyatına göre alınır veya alınmaz 75hz neden para verilsin ölü yatırım
2. ben senin kardeşin değilim üslubuna dikkat et
Kendinle çelişirsen üslubu daha çok ararsın ayrıca herkesin 144 hz verecek parası olmuyor bu düşüncesizlik egodan mı kaynaklı acaba ? Yoksa klavye delikanlılığına mı ? Türkiye'de zaten herkesin 144+ hz IPS model almaya durumu vardı da piyasada dediler biz neden 75 hz VA veya IPS satıyoruz alan yok diyordu. Tek zeki sensin.
Monitör alırken önce model diyorum nokta sonra panel. 240 hz VA panel alıp mutlu olanda gördüm bu her türlü VA panel alınmaz muahbbetleri ezbere döndü 2 3 kıytırık model yüzünden.

ConquerorXIV

80+ Gold
Kendinle çelişirsen üslubu daha çok ararsın ayrıca herkesin 144 hz verecek parası olmuyor bu düşüncesizlik egodan mı kaynaklı acaba ? Yoksa klavye delikanlılığına mı ? Türkiye'de zaten herkesin 144+ hz IPS model almaya durumu vardı da piyasada dediler biz neden 75 hz VA veya IPS satıyoruz alan yok. Tek zeki sensin.
ne boş cevap 75hz en ucuz va monitör 2700tl, en ucuz 144hz ıps monitör 3800tl yani siz cahiller alabilir sorun yok

Senerr

80+ Bronze

ConquerorXIV

80+ Gold
24 ekranı baz alman komik. 21.5 ve 19 ekranlar hala satıyor.
ya cevap bile verme gittikçe küçülüyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

engelleyip geçiyorum mesajlarını görmeyeceğim

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,532
İsim
Yunus Şahin
Kaliteli bir VA değilse, VA kullanıcısı olarak bende önermem. IPS al geç.

Senerr

80+ Bronze
ne boş cevap 75hz en ucuz va monitör 2700tl, en ucuz 144hz ıps monitör 3800tl yani siz cahiller alabilir sorun yok
En azından hiçbir türlü VA alınmaz deyip bütçeye göre değişir diyen ben değilim. :kekw:

Kaliteli bir VA değilse, VA kullanıcısı olarak bende önermem. IPS al geç.
Kaliteli VA panelde çok ama @ConquerorXIV gibileri saolsun öyle modeller yokmuş gibi bu mesajı atıyorlar. En iyi monitörler listesine çıkan VA monitörler bile var aslında IPS panel ile fiyatı yakın olup örneğin AOC Agon serisi çok iyidir ama giriş seviye modelleri maalesef kronik sorunlu oluyor tabii Agon serisinin böyle bir sorunu yok diye biliyorum yani arkadaş boş yapıp birde 6 beğeni aldı. Umarım yakınlarından biri VA panel kullanmıyordur tehlikeli adam. Monitör konusunda engel atan adam normal değildir bana göre, herkes senin düşüncene katılmak zorunda değil buna saygı duymayıp engelleyeceksen demek ki bir yerine batmış. @ConquerorXIV
1. fiyatına göre alınır veya alınmaz 75hz neden para verilsin ölü yatırım
Cümleye bak 1 tane virgül koymuyor ne dediği belli değil iki tane birbirinden anlamca farklı cümleyi art arda yazmış. Fiyatına göre alınır veya alınmaz evet doğru modele bakılır diyorum bende aynı şey burada bana katılıyor, cümlenin devamında 75 hz ölü yatırım diyor. Şu an yeni çıkan çoğu oyunu ekran kartları ultra grafiklerde 1080p zor 100 fps çalıştırırken bence 75 hz ölü yatırım değil diyorum direkt engel.

Son düzenleme:

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut
Kardeşim kıvırma, birinci sayfada yazmışsın işte hiçbir türlü alınmaz diye. Şimdi de öyle yapıyoruz zaten diyor hay Allahım.
la olum noluyor ahjlsdhjashdj görüşler özneldir takılmayın loo

Senerr

80+ Bronze
la olum noluyor ahjlsdhjashdj görüşler özneldir takılmayın loo
Ben takılmadım zaten engelleyen taraf o da şöyle Agon gibi canavar VA panel serileri hiçe sayıp VA paneller hiçbir türlü alınmaz demek komik oluyor. Eyvallah giriş seviyesinde VA paneller elde tutulacak pek modele sahip değil ama IPS panele kafa tutan modelleride yok değil.
Örneğin: https://www.rtings.com/monitor/reviews/samsung/odyssey-neo-g8-s32bg85

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
514
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
VA alma. Göz sağlığın daha önemli işinden, temin ederim.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut

ConquerorXIV

80+ Gold

Senerr

80+ Bronze
BUNA bütçe yetmez knkk asdasdasd
Doğru budget modellerde bulunan VA paneller bile pahalı bizim için.
Ama sonuçta halen inceleme sitelerinde çoğunluğu IPS panelde alsa önerilen VA paneller oluyor. Genelde bende VA önermem zaten ama direkt olarak alınmaz demek bana saçma geliyor (düşük bütçe için bence de alınmaz).

hala kendi kendine mi konuşuyor bırak kendi haline boşver
Almış altına RTX4070Tİ hala oradan sallıyor. 75HZ IPS monitör kullanıp monitör önermek bu olsa gerek.
BUNA bütçe yetmez knkk asdasdasd
Senin bütçeni falan görmedim ben gerçekten almayı düşünüyor musun ?

araştırdım knk yotubeda herkes va hız için demiş
Böyle bir şey yok bu arada ama atılan monitörlere göre bakarsam en mantıklısı bütçene göre atılan o pivot olan AOC. Eğer iki panel arasında karşılaştırma yapacaksak yine IPS daha ağır basar muhtemelen ancak ben VA panel üreticilerinin IPS panele yakın ghosting performansı sunamasalarda renk olarak IPS panelleri yakaladıklarını düşünüyorum.

Bütçende sanırım 5 veya 6K arası. AOC al geç.

Son düzenleme:

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut
Doğru budget modellerde bulunan VA paneller bile pahalı bizim için.
Ama sonuçta halen inceleme sitelerinde çoğunluğu IPS panelde alsa önerilen VA paneller oluyor. Genelde bende VA önermem zaten ama direkt olarak alınmaz demek bana saçma geliyor (düşük bütçe için bence de alınmaz).

Almış altına RTX4070Tİ hala oradan sallıyor. 75HZ IPS monitör kullanıp monitör önermek bu olsa gerek.

Senin bütçeni falan görmedim ben gerçekten almayı düşünüyor musun ?
aynen kral maksimum 4500 bütçe, koltuk altım hawk, masa falan aldım 4500 kaldı

Top Bottom