Neler Yeni

SİZCE VA PANEL Mİ SS IPS Mİ ?

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
alacam herhalde bunu herles bunu öneriyor
Hp omen 25i var bende böyle malzeme kalitesi görmedim müthiş bişey 4.5k ya satılan heryeri plastik sallanan kalitesiz hissettiren monitörlerden sonra bayıldım

Messinin Ronaldosu

80+ Bronze
Çok kararsız biriyim valla, mesleğim videograf, ama deli gibi de oyun oynamayı seviyorum renk için ıps, hız için va diyorlarda aga ortaıs yok mu yaa
IPS

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut
Hp omen 25i var bende böyle malzeme kalitesi görmedim müthiş bişey 4.5k ya satılan heryeri plastik sallanan kalitesiz hissettiren monitörlerden sonra bayıldım
knk o da mı var sen de yaw her şey var olum sende ahjlsdahjklsdas

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
knk o da mı var sen de yaw her şey var olum sende ahjlsdahjklsdas
her şey yok ta her gelende bi sorun çıka çıka iade edip başka bişey almaktan bi ton monitör denedim. Kurtuluşu Omen 25i de buldum :D

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut
her şey yok ta her gelende bi sorun çıka çıka iade edip başka bişey almaktan bi ton monitör denedim. Kurtuluşu Omen 25i de buldum :D
itopyadan aldığım siparişi iptal etmişler geçen sana attım ya koltuk falan aldım dedim, monitörü de attım, ben kredi kartı ile ödeme seçtim sistemlerinde sıkıntı olmuş havale olarak almışlar, 2 gün ödeme gelmeyince iptal etmişler. Kendi ellerimle yazdım kredi kartı numaramı, arada böyle olabiliyor sistemsel bir sıkıntı olmuş diyo, tmm dedim düzeltin ben bu monitörü kampanya fiyatından almıştım telafi edin dedim, böyle bir hizmetimiz yok dedi akjsdkajsj gerçekten bıktım bunlardan
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.itopya.com/msi-27-g2722-170hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u22884 sizce alınır mı bu

Senerr

80+ Bronze
va hiçbir türlü alınmaz bence
VA 75hz için tercih edilen bir ekran türü yüksek hzlerde saçmalıyor. Düşük hzlerde iyi ama hem IPS panele göre ucuz fiyat veriyor hemde ona yakın performans.

ConquerorXIV

80+ Gold
VA 75hz için tercih edilen bir ekran türü yüksek hzlerde saçmalıyor. Düşük hzlerde iyi ama hem IPS panele göre ucuz fiyat veriyor hemde ona yakın performans.
Panel renkleri iyi olmuyor o yüzden tercih edilmez bence

Senerr

80+ Bronze
Panel renkleri iyi olmuyor o yüzden tercih edilmez bence
Renkler sadece panele bağlı değil, srgb gamı ve adobergb gibi gamutlarada bağlı yani önerilen VA panellerde var ama IPS önerisi daha fazla tabiiki. Model çok önemli IPS panelleri yakalayan VA panellerde vardır yüksek bütçelerde.

ConquerorXIV

80+ Gold
Renkler sadece panele bağlı değil, srgb gamı ve adobergb gibi gamutlarada bağlı yani önerilen VA panellerde var ama IPS önerisi daha fazla tabiiki. Model çok önemli IPS panelleri yakalayan VA panellerde vardır yüksek bütçelerde.
Öyle, ıps lerde daha iyi tabi. Ips den daha fazla para neden verilsin o yüzden va hiçbir türlü tercih edilmez yani yan ekran olarak ve ucuzsa

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut
Öyle, ıps lerde daha iyi tabi. Ips den daha fazla para neden verilsin o yüzden va hiçbir türlü tercih edilmez yani yan ekran olarak ve ucuzsa
ben hala bir şey alamadım valla aldığımı da iptal ettiler neyse cumayı falan bekelyecez indirim kovalayacaz

ConquerorXIV

80+ Gold
Top Bottom