Hp omen 25i var bende böyle malzeme kalitesi görmedim müthiş bişey 4.5k ya satılan heryeri plastik sallanan kalitesiz hissettiren monitörlerden sonra bayıldımalacam herhalde bunu herles bunu öneriyor
IPSÇok kararsız biriyim valla, mesleğim videograf, ama deli gibi de oyun oynamayı seviyorum renk için ıps, hız için va diyorlarda aga ortaıs yok mu yaa
knk o da mı var sen de yaw her şey var olum sende ahjlsdahjklsdasHp omen 25i var bende böyle malzeme kalitesi görmedim müthiş bişey 4.5k ya satılan heryeri plastik sallanan kalitesiz hissettiren monitörlerden sonra bayıldım
her şey yok ta her gelende bi sorun çıka çıka iade edip başka bişey almaktan bi ton monitör denedim. Kurtuluşu Omen 25i de buldumknk o da mı var sen de yaw her şey var olum sende ahjlsdahjklsdas
itopyadan aldığım siparişi iptal etmişler geçen sana attım ya koltuk falan aldım dedim, monitörü de attım, ben kredi kartı ile ödeme seçtim sistemlerinde sıkıntı olmuş havale olarak almışlar, 2 gün ödeme gelmeyince iptal etmişler. Kendi ellerimle yazdım kredi kartı numaramı, arada böyle olabiliyor sistemsel bir sıkıntı olmuş diyo, tmm dedim düzeltin ben bu monitörü kampanya fiyatından almıştım telafi edin dedim, böyle bir hizmetimiz yok dedi akjsdkajsj gerçekten bıktım bunlardanher şey yok ta her gelende bi sorun çıka çıka iade edip başka bişey almaktan bi ton monitör denedim. Kurtuluşu Omen 25i de buldum![]()
VA 75hz için tercih edilen bir ekran türü yüksek hzlerde saçmalıyor. Düşük hzlerde iyi ama hem IPS panele göre ucuz fiyat veriyor hemde ona yakın performans.va hiçbir türlü alınmaz bence
Panel renkleri iyi olmuyor o yüzden tercih edilmez benceVA 75hz için tercih edilen bir ekran türü yüksek hzlerde saçmalıyor. Düşük hzlerde iyi ama hem IPS panele göre ucuz fiyat veriyor hemde ona yakın performans.
Renkler sadece panele bağlı değil, srgb gamı ve adobergb gibi gamutlarada bağlı yani önerilen VA panellerde var ama IPS önerisi daha fazla tabiiki. Model çok önemli IPS panelleri yakalayan VA panellerde vardır yüksek bütçelerde.Panel renkleri iyi olmuyor o yüzden tercih edilmez bence
Öyle, ıps lerde daha iyi tabi. Ips den daha fazla para neden verilsin o yüzden va hiçbir türlü tercih edilmez yani yan ekran olarak ve ucuzsaRenkler sadece panele bağlı değil, srgb gamı ve adobergb gibi gamutlarada bağlı yani önerilen VA panellerde var ama IPS önerisi daha fazla tabiiki. Model çok önemli IPS panelleri yakalayan VA panellerde vardır yüksek bütçelerde.
ben hala bir şey alamadım valla aldığımı da iptal ettiler neyse cumayı falan bekelyecez indirim kovalayacazÖyle, ıps lerde daha iyi tabi. Ips den daha fazla para neden verilsin o yüzden va hiçbir türlü tercih edilmez yani yan ekran olarak ve ucuzsa
Ne aldın senben hala bir şey alamadım valla aldığımı da iptal ettiler neyse cumayı falan bekelyecez indirim kovalayacaz