Neler Yeni

SİZCE VA PANEL Mİ SS IPS Mİ ?

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut
atıyorum linkini, aldım ama iptal etti itopya
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunu almıştım kampanya da, ödemeyi havale olarak almış 2 gün geçince ödeme gelmeyince iptal etmişler, kredi kartı seçtim ödeme başarılı diye ekran bile geldi, sistemsel arıza olmuş kusura bakmayın dediler bu sabah görüştüm, ee dedim kampanyadan almak istiyorum mağdurum, böyle bir hizmetimiz yok maalesef iyi günler dileriz dediler kapattılar

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
itopyadan aldığım siparişi iptal etmişler geçen sana attım ya koltuk falan aldım dedim, monitörü de attım, ben kredi kartı ile ödeme seçtim sistemlerinde sıkıntı olmuş havale olarak almışlar, 2 gün ödeme gelmeyince iptal etmişler. Kendi ellerimle yazdım kredi kartı numaramı, arada böyle olabiliyor sistemsel bir sıkıntı olmuş diyo, tmm dedim düzeltin ben bu monitörü kampanya fiyatından almıştım telafi edin dedim, böyle bir hizmetimiz yok dedi akjsdkajsj gerçekten bıktım bunlardan

https://www.itopya.com/msi-27-g2722-170hz-1ms-hdmi-dp-freesync-premium-fhd-ips-gaming-monitor_u22884 sizce alınır mı bu
27 alma bence 24 - 24.5 iyidir gene senin tercihin ama pixel saymaya gerej yok

amazonun indirimide bitti isin kötü yani senin aldığının Boyu ayarlanabilen hali 4700 dü omen almasam onu alırdım. gene takip etmek lazim acele degilse indirimde monitor al yoksa omen al 😂

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut

amazonun indirimide bitti isin kötü yani senin aldığının Boyu ayarlanabilen hali 4700 dü omen almasam onu alırdım. gene takip etmek lazim acele degilse indirimde monitor al yoksa omen al 😂
knk güvenemedim amazona ya hiç sorma, hemde ayarlanabilen di valla, neyse sağlık olsun artık bakacam araştırcam, yine sende bulursan kampanya falan özellikle yükselik ayarı olan gönder gelsin bana

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Kemalhan Altay
knk güvenemedim amazona ya hiç sorma, hemde ayarlanabilen di valla, neyse sağlık olsun artık bakacam araştırcam, yine sende bulursan kampanya falan özellikle yükselik ayarı olan gönder gelsin bana
hocam en güveneceğin firma amazon burda satici bile amazondu al 5 kere iade et sorgusuz sualsiz alirlar geri itopyadan aldigim urunu ben begenmedim iade edicem diye 1 sayfa yazi yazdim (olu piksel çıkmıştı almayacaklar diye katmadim bile isin icine)

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut
hocam en güveneceğin firma amazon burda satici bile amazondu al 5 kere iade et sorgusuz sualsiz alirlar geri itopyadan aldigim urunu ben begenmedim iade edicem diye 1 sayfa yazi yazdim (olu piksel çıkmıştı almayacaklar diye katmadim bile isin icine)
knkm işte hiç almayınca bi güven sorunu yaşadım, ama bir daha kaçırmamaya çalışcam teşekkür ederim knk inşallah bulurum valla

ConquerorXIV

80+ Gold

bunu almıştım kampanya da, ödemeyi havale olarak almış 2 gün geçince ödeme gelmeyince iptal etmişler, kredi kartı seçtim ödeme başarılı diye ekran bile geldi, sistemsel arıza olmuş kusura bakmayın dediler bu sabah görüştüm, ee dedim kampanyadan almak istiyorum mağdurum, böyle bir hizmetimiz yok maalesef iyi günler dileriz dediler kapattılar

Al gec

ConquerorXIV

80+ Gold

Senerr

80+ Bronze
Öyle, ıps lerde daha iyi tabi. Ips den daha fazla para neden verilsin o yüzden va hiçbir türlü tercih edilmez yani yan ekran olarak ve ucuzsa
Bir kişinin IPS alacak bütçesi yoksa düşük hz değerleri için VA öneriyorlar genelde forumlarda gördüğüm kadarıyla. Bunun sebebi de TN panelden daha iyi ama IPS panele yakın bir performans vermesi, ben böyle düşünüyorum hem IPS hemde VA kullandım.

ConquerorXIV

80+ Gold
Bir kişinin IPS alacak bütçesi yoksa düşük hz değerleri için VA öneriyorlar genelde forumlarda gördüğüm kadarıyla. Bunun sebebi de TN panelden daha iyi ama IPS panele yakın bir performans vermesi, ben böyle düşünüyorum hem IPS hemde VA kullandım.
öyle yapıyoruz zaten aynı şeyi söylüyorsun

Senerr

80+ Bronze

ConquerorXIV

80+ Gold
Kardeşim kıvırma, birinci sayfada yazmışsın işte hiçbir türlü alınmaz diye. Şimdi de öyle yapıyoruz zaten diyor hay Allahım.
1. fiyatına göre alınır veya alınmaz 75hz neden para verilsin ölü yatırım
2. ben senin kardeşin değilim üslubuna dikkat et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,091
Üyeler
167,245
Son üye
perkydream
Top Bottom