Neler Yeni

SİZCE VA PANEL Mİ SS IPS Mİ ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
hepsinin dezavantajları ayrı.tn panelin görüş açısı, va panelin ghostingi,ıps panelin ışık sızması meşhur.ıps paneli kalın çerçeveli alırsan ışık sızması zor ama müşteriler ince panel tercih ettikleri için bu durumla çok karşılaşıyor.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut
hepsinin dezavantajları ayrı.tn panelin görüş açısı, va panelin ghostingi,ıps panelin ışık sızması meşhur.ıps paneli kalın çerçeveli alırsan ışık sızması zor ama müşteriler ince panel tercih ettikleri için bu durumla çok karşılaşıyor.
önereceğin bir model var mı knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reis Alırsan beni etiketliyerek Deneyimlerini yaz çünkü bende almayı düşünüyorum
tmm knkm teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
şimdi ben sana öneririm kafama göre önermesine de ne kadar doğru olur bilmem.çünkü benim kullandığım monitörler kısıtlı.lg,philips,gamepower ve en son şimdi excalibur 200 hz. fast ıps kullanıyorum.ışık sızması yok denecek kadar az rahatsız etmiyor.aynı şekilde ıps glow da öyle.şansımamıdır bilmem.kullnadığım en kalitelisi philips ti bana göre gerek renk kalitesi,panel kalitesi vs. ancak monitör fiyatları rakiplerine göre yukarda bildiğim kadarıyla.lg nin renk kalitesi fiğerlerine görei soluk gibi kalıyo bana göre.24 inç 144 hz va gamepower kullandım bir ara.ölü piksel ghosting vs yoktu.geniş renk gamına sahipti.ekran kalitesni bilemem ama görüntü kalitesi normal bir ıps ye mesela %95 srgb ıps ye sahip monitöre fark atacak cinsteydi.bence monitör test videoları ve kullanıcı yorumlarını incelemen daha doğru olur.en keskin sonuca böyle ulaşabilirsin.tabii monitör test videoları test edenin parasal duygularına kalmış bişey onu da hesaba katman lazım.sana iyi diye olmadık monitörü aldırtabilir.ben şahsen en kaliteli olarak dell markasını biliyorum ama pahalı.sonra mağazalrda gezip gözümle gördüğüme inanarak hp de bayağı iyiydi panel konusunda.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut
şimdi ben sana öneririm kafama göre önermesine de ne kadar doğru olur bilmem.çünkü benim kullandığım monitörler kısıtlı.lg,philips,gamepower ve en son şimdi excalibur 200 hz. fast ıps kullanıyorum.ışık sızması yok denecek kadar az rahatsız etmiyor.aynı şekilde ıps glow da öyle.şansımamıdır bilmem.kullnadığım en kalitelisi philips ti bana göre gerek renk kalitesi,panel kalitesi vs. ancak monitör fiyatları rakiplerine göre yukarda bildiğim kadarıyla.lg nin renk kalitesi fiğerlerine görei soluk gibi kalıyo bana göre.24 inç 144 hz va gamepower kullandım bir ara.ölü piksel ghosting vs yoktu.geniş renk gamına sahipti.ekran kalitesni bilemem ama görüntü kalitesi normal bir ıps ye mesela %95 srgb ıps ye sahip monitöre fark atacak cinsteydi.bence monitör test videoları ve kullanıcı yorumlarını incelemen daha doğru olur.en keskin sonuca böyle ulaşabilirsin.tabii monitör test videoları test edenin parasal duygularına kalmış bişey onu da hesaba katman lazım.sana iyi diye olmadık monitörü aldırtabilir.ben şahsen en kaliteli olarak dell markasını biliyorum ama pahalı.sonra mağazalrda gezip gözümle gördüğüme inanarak hp de bayağı iyiydi panel konusunda.
HP OMEN DEDİ ŞUAN ARKADAŞLARIN çoğu bilmiyorum gerçekten parasını da hak eden cinsten duruyor, yorumları fena değil, isteidğim gibi inip çıkıyor, iki modelde kaldım şuan, bi gigaytten'ın 24 inch olan ss ıps olan ama itopyada var sadece ve itopya çok yavaş internet konusunda aşırı pasifler knk, gıgaybte daha önce bir alt modelini kullandım gayet başarılı fakat bilmiyorum ya işte kafam aşırı karışık

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
Çok kararsız biriyim valla, mesleğim videograf, ama deli gibi de oyun oynamayı seviyorum renk için ıps, hız için va diyorlarda aga ortaıs yok mu yaa
video ile fala ilgileniyorsanız kesinlikle ıps zaten oyundada o daha mantıklı

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut
nasıl yani alacak yer neden sıkıntı
itopyadan sipariş verdim kampanyadan 10 gün oldu kargoya verilecekte iptal ettim en sonunda başka bir şey almak için iptal durumu hala duruyor haftasonu telefonları çalışmıyor hafta içi zaten hiç ulaşamaıyorum

açıkçası benim aklıma yatan monitör buydu.ama maaleseg bütçesi herkese uygun değil.ama bütçesi yetene tam fpk (fiyat-performans-kalite) ürünü

MSI 27 G274QPF FLAT RAPID IPS 2560X1440 (WQHD) 16:9 170HZ 1MS ADAPTIVE SYNC GAMING MONITOR​

https://www.hepsiburada.com/msi-27-...i?sirala=createdAt&sayfa=1&ozellik=&keywords=
knk çok zor imkansız alamam valla asdhjahjsdas

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,060
İsim
göksel yurtcan
itopyadan sipariş verdim kampanyadan 10 gün oldu kargoya verilecekte iptal ettim en sonunda başka bir şey almak için iptal durumu hala duruyor haftasonu telefonları çalışmıyor hafta içi zaten hiç ulaşamaıyorum

knk çok zor imkansız alamam valla asdhjahjsdas
kampayı ürünler geç verilebiliyor yığılmadan dolayı benbirsürü kez alşıveriş yaptım ama bir sıkıntı yaşamadım itopyadan

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Doğukan Barut
kampayı ürünler geç verilebiliyor yığılmadan dolayı benbirsürü kez alşıveriş yaptım ama bir sıkıntı yaşamadım itopyadan
ya knk yorumlarına baktım bi de, monitör özellikle, ya açılmış ürün göndermişler, ya bozuk ürün ölü piksel ürün gelmiş adama iade almamışlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Tekirdağlı Erşan Kuneri
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,107
Üyeler
167,251