Biri 400 TL biri 250.Razer mini versiyonları çok küçük oluyor almışken viper al gitsin.
Konforlu olmadıktan sonra ne anlamı var ?Tutuş şeklin nedir?
Biri 400 TL biri 250.
viper mini gayet iy ive konforluKonforlu olmadıktan sonra ne anlamı var ?
Claw şeklinde tutuyorsan al. Yoksa küçük gelecektir. Küçük istiyorum diyorsan al ama.viper mini almayı düşünüyorum içimde korku var elim 17x10 cm uyarmı acaba
Adam daha nasıl tuttuğunu söylememiş biraz sakinKonforlu olmadıktan sonra ne anlamı var ?
Nerede Viper 400 TlTutuş şeklin nedir?
Biri 400 TL biri 250.
Ben de palm şeklinde tutuyorum. Elim 18 cm. Razer deathAdder mini çok küçük geldi. Kullanamadim mouse u. Elimde kaldı düşük fiyata satılığa çıkardım. Neyse. Sana önereceğim mouse Razer deathadder v2. Ama o da büyük geleceğinden şüpheliyim. 128mm mouse. Şuan hepsiburadadan kampanyayla 429 a alabiliyorsun.genellikle palm kullaniyorum başka en fazla 400 TL mous eönerirmisin
kampanyayı bulamadım link atarmısınBen de palm şeklinde tutuyorum. Elim 18 cm. Razer deathAdder mini çok küçük geldi. Kullanamadim mouse u. Elimde kaldı düşük fiyata satılığa çıkardım. Neyse. Sana önereceğim mouse Razer deathadder v2. Ama o da büyük geleceğinden şüpheliyim. 128mm mouse. Şuan hepsiburadadan kampanyayla 429 a alabiliyorsun.