Neler Yeni

Sizce web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımız iyi mi

louis bloom

80+ Silver
Responsive değil websitesi.Ama onun dışında güzel duruyor.
ne demek bilmiyorum hocam dediğim gibi web tasarım ya da grafik tasarım bilgim yok ne anlama geliyor

grant

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Grant
Pardon şimdi baktım telefondada düzgün duruyormuş.Taşıyor sandım bir an.Güzel olmuş elinize sağlık.

louis bloom

80+ Silver
Ben her şeyi kendi başınıza yapmanıza rağmen başarılı buldum, bu alanda profesyonel destek sağlıyoruz ihtiyacınız olduğu bi vakitte görüşebiliriz hocam. Elinize sağlık <3
Mesaj otomatik birleştirildi:

linktree yerine bento.me kullanabilirsiniz daha kaliteli duruyor
sonradan gecilebilir hocam ama kartvizit brosur hasta kataloglari vb butun baskilardaki barkodlar linktree ye yinlendiriyor anca elimizdekiler bittiginde bahsettiginize gecilebilir

louis bloom

80+ Silver
bu ınstagrama yaptıgınız dıslerı atın derım farkı gormek amaclı
7 ekimde hasta akışımız başlıyor 7 ekim itibari ile düzenli atacağız şimdilik daha önceki çalıştığım polikliniklerdeki kendi yaptığım implantları paylaştım

Forum Fedaisi

80+ Bronze
web sitesinde agiz bi tik migde bulandirici sahsen ben igreniyorum oyle yakin cekim dislerden falan

louis bloom

80+ Silver
web sitesinde agiz bi tik migde bulandirici sahsen ben igreniyorum oyle yakin cekim dislerden falan
evet hocam tabii ki herkesten herkese degisiyor giris kisma koyabilecegim yeni bir foto arayacagim ne koyabilirim tam emin degilim belki poliklnigin dış mekan ya da ic mekan cekimi olabilir Tedavi ve vaka takip bolumlerimizi de incelediniz mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

tedavi bölümünün amaci potansiyel hastalarimizin tedavilere ön bilgi olarak ulasabilmeleri vaka takibi ise implant basarilarimizi herkesin görmesi yani şeffaf bir sekilde calismak amaç hatta yakin zamanda fail olan implantlari dahi paylasmayi dusunuyoruz fail olma sebeplerinin ar ge calismasini yapip sebepleri ile yazdigimiz bir kisim yapmayi dusunuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,409
Üyeler
165,183
Son üye
Kıtırkratos
Top Bottom