bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Wraith Prism ile rahatça kullanabilirsin. Stealth ile sıcaklık değerlerin iyi olmaz.
Niye bilgin olmadığın konulara mesaj yazıyorsun o zaman?Sizinle daha polemiğe girmek istemiyorum lütfen benim mesajlarıma daha cevap vermeyin Allah aşkına.
Yanlış bilgi verirsen ister istemez polemiğe dahil olursun. MX-4, ZM-STC8, NT-H1, MasterGel Pro gibi macunlar piyasada uygun fiyata bulunabilen ve kaliteli macunlar. Sanarsın donanım satın alıyoruz, işlemci ile soğutucu arasına sürdüğümüz bir macun gidip 200-300 TL mi olsun?Sizinle daha polemiğe girmek istemiyorum lütfen benim mesajlarıma daha cevap vermeyin Allah aşkına.
Yazamaz mıyım kardeşim? Ben bu mesajları yazarken ben her şeyi biliyorum falan demiyorum. Bu mesajları yazarken herkes bildiklerinin yanı sıra kendi fikirlerini ve kendi düşüncelerinide yazıyorlar. İllaha kendi düşüncem olduğunu belirtmem için cümle içinde "bence" gibi kelimeler mi kullanmam lazım?Niye bilgin olmadığın konulara mesaj yazıyorsun o zaman?
Wraith stealth da yedek te durur kenardaPrism'i kullan tabii ki. Hem görsellik hem de soğutma açısından Stealh'a göre çok daha iyidir.
bilgin yoksa neden o konu ile alakalı yanlış bilgi veriyorsun bilmiyorsan tavsiye verme"Termal macunlar konusunda pek bir bilgim yok ama..." demişim knk dikkatli okuyun
Olabilir, satabilirsiniz de.Wraith stealth da yedek te durur kenarda
Bilgin yoksa yazmamalısın. Başkalarını yanlış yönlendirmeye hakkın yok.Yazamaz mıyım kardeşim? Ben bu mesajları yazarken ben her şeyi biliyorum falan demiyorum. Bu mesajları yazarken herkes bildiklerinin yanı sıra kendi fikirlerini ve kendi düşüncelerinide yazıyorlar. İllaha kendi düşüncem olduğunu belirtmem için cümle içinde "bence" gibi kelimeler mi kullanmam lazım?
Güzel kardeşim kendim kendi cümlemde belirttimişim. Pek bir bilgim yok. Yazamaz mıyım mesaj falan sizene be güzel kardeşim? Sizene?bilgin yoksa neden o konu ile alakalı yanlış bilgi veriyorsun bilmiyorsan tavsiye verme
Yok satmam kenarda dururOlabilir, satabilirsiniz de.