Sizce yanlış mı düşünüyorum?

CapsLock

80+
Reaksiyon skoru
71
Screenshot_2022-01-07-16-09-37-54.jpg
Önceden takip ettiğim kanalı bu halde gördüm. (Bu tür paylaşımlar yasak mı emin değilim kurallarda böyle bir şey göremedim.)
Yani edepli bir şekilde video yapmak varken neden?

Son düzenleme:
Klasik vatan çalışanı

Tolunay Ören gibi olsa bari adam güldürüyor yaptığı küfürler çok evet ama en azından yüzde 60'ı güldürür. Bu adamın yazdığı da komik değil. Hayır mantıklı da değil

Alıntıyı görüntüleÖnceden takip ettiğim kanalı bu halde gördüm. (Bu tür paylaşımlar yasak mı emin değilim kurallarda böyle bir şey göremedim.)
Kendisi genel olarak Vatan üstünden sattırtmaya çalışıyor kısacana kazık fiyatlar fiyatına göre düşük parçalar.
He kimse kızamaz adam vatan çalışanı sonuçta ne kadar satarsa o kadar para kazanır ve ailesine bakar.
Evet yaptığı yanlış ama işte devir para çağı.

Bayadır girmiyordum foruma girdiğim zamanlar da bu adam aynıydı hala aynı. Kısaca bu adam sadece bilgisayar toplar. Vatanda çalışır. İnsanlara vatan üzerinden ürün sattırtmaya çalışır.

Alıntıyı görüntüleÖnceden takip ettiğim kanalı bu halde gördüm. (Bu tür paylaşımlar yasak mı emin değilim kurallarda böyle bir şey göremedim.)
Adamın birine zararı yok ya bilgisayarı açınca profil fotoğrafında nah işareti çıktı komikti bence de başlığa atması garip olmuş ama bu adam en baştan beri pc topluyordu zaten :D

Kardeşim senin remlerde sıkıntı vardı ekran kartını değiştirdim düzeldi normalde 2000 lira ama sen yabancı değilsin 700 versen yeter.
-1050ti'ı çıkarıp gt210 takmıştır.
-16gb rami söküp 4+4 yapıp 16'nın yarısı sisteme gidiyor diye kandırmıştır.

Kardeşim senin remlerde sıkıntı vardı ekran kartını değiştirdim düzeldi normalde 2000 lira ama sen yabancı değilsin 700 versen yeter.
-1050ti'ı çıkarıp gt210 takmıştır.
-16gb rami söküp 4+4 yapıp 16'nın yarısı sisteme gidiyor diye kandırmıştır.
O kadar değil. Adam mahalle bilgisayarcısı değil vatandan pahalı ürün sattırmaya çalışıyor sadece. Herkesde biliyorki vatanda 10k ya toplanan pc internette 5k ya bile toplanabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,231
Üyeler
190,878
Son üye
kaiiraa
Geri