ahmetkoklu
80+
- Reaksiyon skoru
- 165
18 yasindayim tyt de 500 ya da 600 bin civarinda siralama yapmam lazim o civar puanlarda... 2 aylik surede hem temel mat ve paragraf cozuyorum 2 yillik grafik tasarim okuyacagim ztn gelistirdigim bir alan. 32 sorudan 9 yanlis cikardim 2 gun oldu baslayali. en son ortaokul 8 inci sinifta paragraf cozmustum herhalde iyi mi? sizce. Yeni basladim. 8 paragraf sorusunu 12 15 dk da cozuyorum. Bir temel matematik kampinin test kitabini aldim onu cozup hem konulari dinleyecegim adamin dedigi sekilde not alip yapacagim 2025 icin bir kanalinda cikardigi bir kitap. Her gun duzenli olarak 1 2 saat matematik calisacagim persembe gununden pazar gunune kadar ve hafta ici ilk 3 gun günde 8 paragraf sorusu cozecek sekilde ayarladik. Tabi daha fazla cozuyorum. Eve gec geldigim icin bu sekilde. Ama etkisi oluyor, 2 ay sonunda 600 bin siralama yaparsam cok iyi olacak son 1 ay kala dil bilgisi ve diger derslere bakacagim biraz daha agir bir sistem uygulanacak. Bu sistemi tıp okuyan biri tarafindan hazirlandi calisma sistemim.