Hile denemez ama adaletsizBana kalırsa hile sayılır oyunda aim önemli fakat adamla aynı anda çıkıyoruz adam bana tepliyor 60 HZ kullanıyorum 360HZ vs varsa rakipte adam direkt seni önce görüp vurabiliyor sizce bu hile midir ?
Orası biraz öyle fakat oyunun en azından bunu 200HZe kısıtlasa en azından 360HZdeki öncelik gider ve eşitlik bir nebze olur.Değil.
360HZ sahibi olsaydın hile olmadığını savunurdun
360HZ çok az yaygın bir şey dostum 240hz yeni yaygınlaştı zaten.Orası biraz öyle fakat oyunun en azından bunu 200HZe kısıtlasa en azından 360HZdeki öncelik gider ve eşitlik bir nebze olur.
2 oyuncu duvar arkasından aynı anda çıksın birinde 60HZ birinde 360HZ olduğunu varsayalım adam seni hertürlü önce görüp tep atıyor eşitlik yok yani kısmi hile bana göreHayır, neden hile olsun?
Pingi az olanlar da hile o zamanBana kalırsa hile sayılır oyunda aim önemli fakat adamla aynı anda çıkıyoruz adam bana tepliyor 60 HZ kullanıyorum 360HZ vs varsa rakipte adam direkt seni önce görüp vurabiliyor sizce bu hile midir ?
Katılmıyorum, böyle bakarsak; Yüksek fps de hile, gecikme değeri düşük mouse kullanmak da hile, iyi ses kasmakta hile o zaman.2 oyuncu duvar arkasından aynı anda çıksın birinde 60HZ birinde 360HZ olduğunu varsayalım adam seni hertürlü önce görüp tep atıyor eşitlik yok yani kısmi hile bana göre