Neler Yeni

Sizce Yüksek HZli Monitör kullanmak Hile midir ?

Bence hile değil,adam gerçek hayatta çalışıyor para kazanıyor 240hz monitör alıyor oyundada öncelik kazanıyor.Bu adamın çalışması hilemi şimdi ?
Sende çalış para kazan 240hz monitör al oyunda öncelik kazan.
Bu arz talep meselesi.

Connor Kenway

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Yusuf K
Katılmıyorum, böyle bakarsak; Yüksek fps de hile, gecikme değeri düşük mouse kullanmak da hile, iyi ses kasmakta hile o zaman.
Ses kasmak her oyuncunun dereceli maçlarda yaptığı şey zaten, düşük gecikmeli mouseda aimin yoksa bir işe yaramıyor, Yüksek FPSde oyunda öncelik sağlıyor evet ama 200 FPS alıpta 60 HZ monitör kullanınca pek bir önemi kalmıyor bana göre Yüksek HZli monitör kullanımının oynayışa önceliği fazla.

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,145
İsim
Ensar
Bana kalırsa hile sayılır oyunda aim önemli fakat adamla aynı anda çıkıyoruz adam bana tepliyor 60 HZ kullanıyorum 360HZ vs varsa rakipte adam direkt seni önce görüp vurabiliyor sizce bu hile midir ?
Bence hile değil ama tabii ki titreşimli oyuncu kulaklığı, yüksek hz monitör gibi ekipmanlara sahip kişiler birkaç tık daha avantajlı oluyor.

En İyi Cevap
7
Bana kalırsa hile sayılır oyunda aim önemli fakat adamla aynı anda çıkıyoruz adam bana tepliyor 60 HZ kullanıyorum 360HZ vs varsa rakipte adam direkt seni önce görüp vurabiliyor sizce bu hile midir ?
Ebb8EoRXgAAUZ5T.jpg

Hile bambaşka bir şey.

O zaman, ses kasanlar, kasmayan pc kullananlar... Bunların hepsi hile oluyor ne alaka :D

Mert

80+ Silver
İyi mouse, iyi ekran kartı, iyi internet, iyi kulaklık hile midir? Monitörü neden hile olarak saymalıyız?

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,449
İsim
Mert Metshi
O zaman mouse da hile daha iyi sensör olduğu için kulaklık da hile ses kasabildiği için klavye de hile hızlı tepki verebildiği için

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,414
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

YavuzZX

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
274
İsim
Yavuz Balıkçıoğlu
hile değil avantajdır. böyle özellikler yüzünden her oyun bir nebze de olsa p2w bana kalırsa. öte yandan bir pro oyuncu sistemi çöp olsa bile en üst seviye ekipmanlara sahip amatör birini rahat yenebilir. bu yüzden benim sistemim kötü o yüzden oynayamıyorum gibi bir şey söz konusu değil. iyi ekipmanları olan adam günde 5 saat antreman yapıyorsa sen 10 saat yapacaksın hepsi bu. hem fazla antreman yapmak ve kötü bilgisayarla oyun oynarken birebir çatışmadan kaçınıp fırsatçı bir oyuncu olmak ile birlikte ekipmanlarını iyileştirdiğin veya sistemini yükselttiğin zaman çok iyi bir oyuncu olabilirsin

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Bence hile değil sadece paranın gücü

Top Bottom