Neler Yeni

Sizce Z kuşağı ülkeye katkı sağlayabilir mi ?

Sizce Z kuşağı ülkeye katkı sağlayabilir mi ? (Şuan ki'ne kıyasla.)

• Ülke dahada kötüleşir.

Oylar: 20 20.6%
  • Ülkeyi daha da iyileştirir.

Oylar: 55 56.7%
  • Hiç değişiklik olmaz aynı kalır.

Oylar: 22 22.7%

• Oy kullanan toplam üye
    97

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
ce sa
Sen konuşma babba şaka bir yana ula adam 600 yıllık devletin yetiştirdiği bilim insanlarını yok sayarak direkt eğitim sistemine çöp dedi la ya git biraz ilber oltaylı izle bari cahel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umudum o yönde bizim kuşak kurtaracak ama bireysel olarak kendimizi egitmemiz şart
ilber kim ya? boş adam. çakma tarihçi. kılavuzu ilber olanın burnu cehaletten çıkmazmış!

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Gelecekte İşimiz çok zor bu konudaki şahıslardan da belli zaten

TamerKs

80+ Silver
İlber ortaylı Türkiye hiçbir zaman İsviçre ve Almanya kadar refah bir ülke olamaz dedi ne kadar doğru bilemem

İlber ortaylı Türkiye hiçbir zaman İsviçre ve Almanya kadar refah bir ülke olamaz dedi ne kadar doğru bilemem
Celal Şengör hocamız bir konuşma esnasında kendi evinin yolunu bilmediğini söylüyor. (Kötülemek amaçlı söylemiyorum.)
Çok akıllı insanların değişik veya çoğunluğa ters şeyler söylemesi çok normal,emin ol İlber Ortaylı gibi birisi düşünmeden söylememiştir eminim.

Türkler din ve tarihin çerçevesi içinde kalmaya devam ederse cahil olmaya devam edeceklerdir
3. sayfada bu dediğin hakkında bi açıklama yapmıştım gayet açıklayıcı.

Son düzenleme:
Celal Şengör hocamız bir konuşma esnasında kendi evinin yolunu bilmediğini söylüyor. (Kötülemek amaçlı söylemiyorum.)
Çok akıllı insanların değişik veya çoğunluğa ters şeyler söylemesi çok normal,emin ol İlber Ortaylı gibi birisi düşünmeden söylememiştir eminim.

3. sayfada bu dediğin hakkında bi açıklama yapmıştım gayet açıklayıcı.
Meh, bi önceki nasa başkanıda başa geçmeden önce küresel ısınmanın yalan olduğu halkında paylaşımlar yapıyor demek istediğim bilgili insanlarda saçma şeylere inanabiliyor belki o zaman gelişmeyi hedef alıyor olabilir ama şuan değil yada belkide sadece bilime odaklanıp toplumun verdiği fabrika ayarı dine sabit kalmışlardır

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
ce sa
Çok acıyorum la sen ve berke gibilere bilsen ne kadar hüzünlü bakıyorum zor yani ne diyeyim kardeş ailene geçmiş olsun
kendinize acıyın. sahte bir tahiçiyi tarhiçi sanıyorsunuz. z kuşağı bilgisizliğine örnek. telefonlarında , televizyonlarda ne görüyorlarsa o var akıllrnda..

Cehaletin zirvesi diyorum.
İlber Ortaylı gibi bir tarihçiye bunları demek...
zirveyi kimse sizden alamz.

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
ce sa

58_BaBaKoK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,569
İsim
Ahmet Tulumcu
Son zamanlarda özellikle çok dikkatimi çekti sarı mikrofon videoları.
Daha kendi dinini bilmeyen tarihin "t"sinden haberi olmayan ve benim tespitimce çoğunluğu cahil olan bir nesil geliyor.
Hep şikayet ediyoruz ekonomi kötü vs. haklıyız fakat bizim kuşak başa gelince yine bir şey değişmeyecek gibi geliyor.

Bence çoğunluğu cahil bir topluluk ülkeye ne katkı sağlar ne de başka bir şey yapabilir.

Sizce Z kuşağı ülkenin başına gelince nasıl şeyler olacak ?

Fikrinizi almak istiyorum oylamakla bırakmayın. (Özellikle daha da iyileşir diyenlerin.)
Z kuşağı iyiye yöneltirsen diyim emin ol Z kuşağı önceki kuşaklardan daha çok iş yapacağına eminim

Top Bottom