Neler Yeni

Sizce Z kuşağı ülkeye katkı sağlayabilir mi ?

Sizce Z kuşağı ülkeye katkı sağlayabilir mi ? (Şuan ki'ne kıyasla.)

• Ülke dahada kötüleşir.

Oylar: 20 20.6%
  • Ülkeyi daha da iyileştirir.

Oylar: 55 56.7%
  • Hiç değişiklik olmaz aynı kalır.

Oylar: 22 22.7%

• Oy kullanan toplam üye
    97

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
600~ senelik bir imparatorluğun tüm dönemlerini bir tutup çöpe atan, tarihini bilmeyen, ecdadından utanan, Avrupa yalakası, aslında zır cahil olan ama kendini çok bilgin sanan, yazılarında Avrupa'nın geçmişini güllük gülistanlık varsayan, egoistliği üzerinde olan insan(lar) gelmiş bile.
Adaaaamm!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir atatürkçü osmanlıyı savunamaz. Osmanlı feodalitesini yıkan bir insanın osmnlı ile hiçbir ilgisi yoktur.
Osmanlı emperyalist bir ortadğu beyliğidir. demokratikleşmek isteyen bir cumhuriytle hiçbir bağı yoktur.
Z kuşağına zorla öğretilmeye çalışılan sahte tarihi kabul etmek de imkansızdır. Osmlıyı falan bırakın millet aya gidip piknik yapıyor. siz milleti kılıç kalkanlı dizilerle uyutuyorsnuz?
Atatürk Osmanlı okullarında eğitim gördü ama sen bilirsin...

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
ce sa
Adaaaamm!

Atatürk Osmanlı okullarında eğitim gördü ama sen bilirsin...
ha öylemi? osmanlı okulları alman ve fransız etkisinde değildi yani öylemi?
Osmanlının çürümüş eğitim sistemi mi insanı geliştrecekti?
Varsa yoksa din iman şan şöhret, çelebi kanat takıp uçar sürgüne yolarlar,
piri reis harita çizer, kafasını keserler! ne eğitimliymiş osmanlı be ??

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Son zamanlarda özellikle çok dikkatimi çekti sarı mikrofon videoları.
Daha kendi dinini bilmeyen tarihin "t"sinden haberi olmayan ve benim tespitimce çoğunluğu cahil olan bir nesil geliyor.
Hep şikayet ediyoruz ekonomi kötü vs. haklıyız fakat bizim kuşak başa gelince yine bir şey değişmeyecek gibi geliyor.

Bence çoğunluğu cahil bir topluluk ülkeye ne katkı sağlar ne de başka bir şey yapabilir.

Sizce Z kuşağı ülkenin başına gelince nasıl şeyler olacak ?

Fikrinizi almak istiyorum oylamakla bırakmayın. (Özellikle daha da iyileşir diyenlerin.)
Her nesil gelişir.
Eğer biz nesiller arası ayrım yapmadan onları yeteneklerine göre bölüştürürsek her kişi işe yarar ( He adam bir vasfı yoksa aksine zararı varsa topluma onlar ayrı.)

ha öylemi? osmanlı okulları alman ve fransız etkisinde değildi yani öylemi?
Osmanlının çürümüş eğitim sistemi mi insanı geliştrecekti?
Varsa yoksa din iman şan şöhret, çelebi kanat takıp uçar sürgüne yolarlar,
piri reis harita çizer, kafasını keserler! ne eğitimliymiş osmanlı be ??
Sen burada bunları toplu diyemezsin.
Osmanlı gözümde 2'Ye ayrılır.
Yükseliş ve düşüş duraklama benim gözümde düşüşe girer.
Yükselişte hiç bir ülke eğitimsiz gelişemez bu kadar.
Sen kaç tane eğitimsiz zengin ve güçlü ülke gördün.
Evet dediklerinin bir kısmı düşüş olarak adlandırdığım yıkılma dönemlerinde böyleydi ama öncesinde değildi.
Diyeceksin batı eğitimi vardır.
O ilk zamanlarda avrupada olan dogmatik bir sistemdi.
Dogmatik sistem yıkılana kadar avrupa bir gram gelişmedi.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
Tarihi daha iyi bilmek zorundayız. Geçmişte yapılan hatalar gene yapılıyor. Liselerde 4 ders ingilizce 2 ders almanca var ne işe yarıyor hiç bir şeye....
Ama gençliğin çoğu da bozuk

Son düzenleme:

RedStar FC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
235
İsim
ce sa
Her nesil gelişir.
Eğer biz nesiller arası ayrım yapmadan onları yeteneklerine göre bölüştürürsek her kişi işe yarar ( He adam bir vasfı yoksa aksine zararı varsa topluma onlar ayrı.)

Sen burada bunları toplu diyemezsin.
Osmanlı gözümde 2'Ye ayrılır.
Yükseliş ve düşüş duraklama benim gözümde düşüşe girer.
Yükselişte hiç bir ülke eğitimsiz gelişemez bu kadar.
Sen kaç tane eğitimsiz zengin ve güçlü ülke gördün.
Evet dediklerinin bir kısmı düşüş olarak adlandırdığım yıkılma dönemlerinde böyleydi ama öncesinde değildi.
Diyeceksin batı eğitimi vardır.
O ilk zamanlarda avrupada olan dogmatik bir sistemdi.
Dogmatik sistem yıkılana kadar avrupa bir gram gelişmedi.
osmanlıda hiçbr zaman iyi bir eğitim sistemi gelişmemiştir.
dediğin ilk bölümde, üstün arap yarımadası bilimi ve matematiği egemendi, ikinci bölümde ise avrupa bilimi ve matematiği..
yani osmnlı denen derebeyliğin hiçbir zaman iyi bir bilimsel gelişiimi olmadı.
Taklitçilik özenti dediğimiz şey osmnlının bize mirası.

B0ra

80+ Bronze
Sen ilk önce telefonunu çıkar! Elinde ipone 14 pro xXmAx hala ekonomi kötü diyorsun 😂😂
Bu dayılar Z kuşağına "yurt dışından para alıyorlar o yüzden ekonomiyi kötülüyorlar" diyorlar be. Çoğu büyüklerimiz maalesef ekonomi iyi diyor ama ceplerinde 5 kuruş yok. Bi tutturmuşlar tayip geldi uçağa bindik, tayip gelmeden önce evlerde fırın yoktu vs. vs. Z kuşağı her şeyin farkında. Ekonominin ne kadar iyi ne kadar kötü olduğunu da biliyorlar kimin bu ülkeyi daha iyi yöneteceğini de. Ben 2023de hiçbir şey olmadan aynı böyle devam edeceğimizi düşünüyorum. Z kuşağına güveniyorum onlar bu ülkeyi kurtaracak.

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
osmanlıda hiçbr zaman iyi bir eğitim sistemi gelişmemiştir.
dediğin ilk bölümde, üstün arap yarımadası bilimi ve matematiği egemendi, ikinci bölümde ise avrupa bilimi ve matematiği..
yani osmnlı denen derebeyliğin hiçbir zaman iyi bir bilimsel gelişiimi olmadı.
Taklitçilik özenti dediğimiz şey osmnlının bize mirası.

Sen konuşma babba şaka bir yana ula adam 600 yıllık devletin yetiştirdiği bilim insanlarını yok sayarak direkt eğitim sistemine çöp dedi la ya git biraz ilber oltaylı izle bari cahel

Sen ilk önce telefonunu çıkar! Elinde ipone 14 pro xXmAx hala ekonomi kötü diyorsun 😂😂
Bu dayılar Z kuşağına "yurt dışından para alıyorlar o yüzden ekonomiyi kötülüyorlar" diyorlar be. Çoğu büyüklerimiz maalesef ekonomi iyi diyor ama ceplerinde 5 kuruş yok. Bi tutturmuşlar tayip geldi uçağa bindik, tayip gelmeden önce evlerde fırın yoktu vs. vs. Z kuşağı her şeyin farkında. Ekonominin ne kadar iyi ne kadar kötü olduğunu da biliyorlar kimin bu ülkeyi daha iyi yöneteceğini de. Ben 2023de hiçbir şey olmadan aynı böyle devam edeceğimizi düşünüyorum. Z kuşağına güveniyorum onlar bu ülkeyi kurtaracak.
Umudum o yönde bizim kuşak kurtaracak ama bireysel olarak kendimizi egitmemiz şart

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Z kuşağı konusunda da gelecek ideolojiye bağlı. Ama şuanki duruma baktığımızda Gerçek Türkler azınlıkta kalacak Batıcılar öne geçecektir

Gordiac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
885
İsim
Ramazan KOLDAŞ
Z kuşağı konusunda da gelecek ideolojiye bağlı. Ama şuanki duruma baktığımızda Gerçek Türkler azınlıkta kalacak Batıcılar öne geçecektir
Ee azinliktayiz zaten bu durum da çoğu insan batının bilim ve felsefesini almak yerini ahlaksızlık ve gericiligini aldı

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Ee azinliktayiz zaten bu durum da çoğu insan batının bilim ve felsefesini almak yerini ahlaksızlık ve gericiligini aldı
Azınlıktan bir gün çıkacağız hocam...

Alfha13

80+ Silver
Türkiye'de her neslin çoğunluğu cahil, araştırmayan, hazıra konan, sorgulamayan, her şeyden bihaber iken azınlığı vasıflı, faydalı, ahlaklı oluyor. Dediğim gibi her nesilde; X de, Y de, Z de.

Top Bottom