Sizce zehirlenmiş miyimdir

FATOŞ

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
1
Geçen 1.30 saat önce öğle yemeği komageneden sipariş verdim 600 gram çiğköfte sabahtan beri aç olduğum için puana falan bakmadım şimdi yeni geldi değerlendirmesi 3.0 tadı çok kötü değil ama biraz kuru gibi sizce ne yapmalıyım ve gramın eksik olduğunu kantlayabilir miyim ve en önemlisi SİZCE ZEHİRLENEBİLİR MİYİM

Ayrıca kurye bana sipariş nerde diye aradğım için kızdı 2 metre 150 kilo bişeydi aşırı korkutucuydu ve aynı derbeder berke benziyordu

troll konu bizde mesaj kasalım.

troll konu bizde mesaj kasalım.
yav ne trol konu kuran ekmek çarpsın korkuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benzer bişey yaşayan varsa ne olduğunu söyleyebilir mi

yav ne trol konu kuran ekmek çarpsın korkuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benzer bişey yaşayan varsa ne olduğunu söyleyebilir mi
Yersen ölürsün!
Mümkünse dezenfekte edip izole bir şekilde açık araziye götürerek yak, ardından kalıntıları göm. Sonrada bi duşa gir, kokusu ya partikülleri üzerinde kalmasın.

Yersen ölürsün!
Mümkünse dezenfekte edip izole bir şekilde açık araziye götürerek yak, ardından kalıntıları göm. Sonrada bi duşa gir, kokusu ya partikülleri üzerinde kalmasın.
200 milyon boşa gidecek troll yaoma

Geçen 1.30 saat önce öğle yemeği komageneden sipariş verdim 600 gram çiğköfte sabahtan beri aç olduğum için puana falan bakmadım şimdi yeni geldi değerlendirmesi 3.0 tadı çok kötü değil ama biraz kuru gibi sizce ne yapmalıyım ve gramın eksik olduğunu kantlayabilir miyim ve en önemlisi SİZCE ZEHİRLENEBİLİR MİYİM
genelde çiğköfteden zehirlenen duymadım arkadaşım bim inkinden zehirlendi bi tek. çok kafada kurarsan psikolojik miğden bulanır

Geri