Sizde ayrı yeri olan Oyun?

Keşke gerçektede uzay gemimiz olsa gidebilsek tüm gezegenlere :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

+ olarak ticari gemi sadece maket olarak görünümü yok.

Üst taraftan yaklaşıyorsun kapısı açılıyor ve uçağını park edecek yerleri var. Gidip kaptanla felan konuşup gemiyi anında alabilirsin :D
hocam siz bu oyunu baya sevmişsiniz anlaşılan :D

Keşke gerçektede uzay gemimiz olsa gidebilsek tüm gezegenlere :D

+ olarak ticari gemi sadece maket olarak görünümü yok.

Üst taraftan yaklaşıyorsun kapısı açılıyor ve uçağını park edecek yerleri var. Gidip kaptanla felan konuşup gemiyi anında alabilirsin :D
1759570312523.webp

indirimdeymiş hocam çekicem hemen

Çok kötü bile olsa benim için 2012 de çıkan The Amazing Spiderman'dir. 2018 de çıkanda bende yeri ayrıdır.

pes 2018

hocam siz bu oyunu baya sevmişsiniz anlaşılan :D

Alıntıyı görüntüle
indirimdeymiş hocam çekicem hemen
Ya şu No man sky hevesine daha gerçekçi uzay oyunu Ararken buldum Elite Dangerous aldım. her şey grafik sesler aşırı iyide base oyunda gezegenlerde gezip tozmak olmuyor. Paket ayrı satılıyor.
Bide gezegenler de çok çok boş. Dümdüz yani.

Ama şu oyunun gerçekci oluşu güzelliğide beni benden alıyor. Güneşe yaklaşıp yakıt doldurup ortalıktan tüymek var.

Hele sen bu ticari geminin mekana girişine bak. Portal açıyor resmen üffff Babanız geldi ulan dermiş gibi.

Baksana kısa videoya. Sesler kulaklıkta yankı yapıyor çok gerçekci ortam sesleri var.

Elite dangerous almanı önermem. Sadece online oyun ve gemi patladığı zaman gemini gerçekten kaybediyorsun ve geri almak için oyundaki parandan baya istiyor ve tüm yaptığın modifikasyonlar siliniyor yeni araba almış gibi oluyorsun.
Geri sildim oyunu.

Son düzenleme:
Çok kötü bile olsa benim için 2012 de çıkan The Amazing Spiderman'dir. 2018 de çıkanda bende yeri ayrıdır.
tavsiye eder misiniz? alınır mı 2025 te. Daha önce spider man oynamadım hiç

Freedom fighters

Geri