PowerXitinia
80+ Bronze
- Konu Sahibi Konu Sahibi
cinci hocalar belirli bir bedel karşılığında cin çıkarma seansları varUzman derken![]()
cinci hocalar belirli bir bedel karşılığında cin çıkarma seansları varUzman derken![]()
Dostum inanmıyorsundur inşallahcinci hocalar belirli bir bedel karşılığında cin çıkarma seansları var
inanıyorum hocammmmmİşin uzmanı JSDGJSDJGSDJSDG
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum inanmıyorsundur inşallah
cinci hocalar belirli bir bedel karşılığında cin çıkarma seansları var
hocam bende müslümanım ama böyle şeylere inanmayın yacinci hocalar belirli bir bedel karşılığında cin çıkarma seansları var
eğer cin vakası olursa bende cin çıkarma işlemi yaparken bu videodaki kadının yaptıklarını yapacam
La konunun eğlence bölümüne açıldığını yeni fark ettim.eğer cin vakası olursa bende cin çıkarma işlemi yaparken bu videodaki kadının yaptıklarını yapacam
Günaydın ustaLa konunun eğlence bölümüne açıldığını yeni fark ettim.
bende diyom gerçekten cin çıkarmaya inanıyorlarmı yaLa konunun eğlence bölümüne açıldığını yeni fark ettim.
e inanıyorum zatenbende diyom gerçekten cin çıkarmaya inanıyorlarmı ya![]()
sen mi? ayrıldınbnim geçen sene bir kız arkadaşım oldu yani iyi anlaşıyorduk ama çok sessiz ve hep siyah temalıydı pskolojik sorunları vardı sanırım büyü fln yapıyordu bnim defterime kitabıma semboller fln çiziyordu bir gün ona bunların anlamını sordum bna bir şey söylemedi sonra arka sırada ki arkadaşımı görüyormusun fln dedi yok dedim oda bna her zaman yanımda dedi ama gece bazen rahatsız fln ediyor dedi aradan 1 yıl fln geçti birden bire rüyalarıma girmeye başladı o zamanlardada bir kız bni seviyordu ama artık umrum dışıydı sonra bida hada rüya görmedim yani bnim hayatıma düzgün bi kız girmedi nerde yalancı piskopat onlar bni buldu