Size danışmak istedim

Masyta

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
612
şimdi ben mezuna kalmassam 3 yıl sonra üniye gidicem ve laptop lazım ailemde diyor ki ben eğer şimdi sana pc alırsam ünide almam vs bu yüzden sizce 2060 lı laptop mu almalıyım beni 6 sene götürürmü ayarları düşürsem kısaca ben şimdi pc dizip max 6 7k ya yada 2060 lı alptop alıp ünide rahat mı ediyim ki eğer 2060 lı laptop alıcak olursam biraz daha beklemem gerekicek

Hocam bence şu an direk yeni bir masaüstü pc al. Çatır çatır oyununu oyna. 12. sınıfa gelince zaten mezun konusunda az çok kafanda bir fikir oluşur. Eğer direk üniye gidersen gitmeden önce 2. el den satarsın. Artık o zamanki piyasa ne olur bilmiyorum ama yine bir oyun laptopu alırsın. Tabi burda kasa dışındaki monitör vs. yi de gözden geçir iyi hesap kitap yap. Ama ben olsam böyle yapardım ki 12. sınıf a geçiyorum üniye giderken bende masaüstü pc mi satıp laptop alacağım.

Hocam bence şu an direk yeni bir masaüstü PC al. Çatır çatır oyununu oyna. 12. sınıfa gelince zaten mezun konusunda az çok kafanda bir fikir oluşur. Eğer direk üniye gidersen gitmeden önce 2. el den satarsın. Artık o zamanki piyasa ne olur bilmiyorum ama yine bir oyun laptopu alırsın. Tabi burda kasa dışındaki monitör vs. yi de gözden geçir iyi hesap kitap yap. Ama ben olsam böyle yapardım ki 12. sınıf a geçiyorum üniye giderken bende masaüstü PC mi satıp laptop alacağım.
Mantıklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,221
Üyeler
188,721
Son üye
dReZ61
Geri