YazılımKafa
80+ Silver
Geçen gün farklı numaralardan peşpeşe 3 kere aradılar. Bi bitmiyorlar1 Aydır Durmadan Arıyorlar Telefon Otomatik Spam Çağrıya Atıyor Bundan Önce Hep Açınca Oto Robot Konuşuyordu Kapatıyordum Bu Sefer Açtım Dedim Bir Konuşayim Ne Olacak Konuşma Şöyle
Robot : İnternet Tahatünüz Sona Erecek Kampanyadan Yararlanmak İçin 1'e Basın
Ben : 1'e Bastım
Dolandırıcı : Merhaba Ben İnternet Servisinizin Kampanyalardan Sorumlu Merkezinden Arıyorum Size Hitap Etmek İçin İsminizi Öğrenebilir Miyim ?
Ben : Cengiz
Dolandırıcı : Cengiz Bey Sistemde Gördüğüm Kadarıyla Sözleşmeniz Bitiyor Kampanya İle 300 TL'ye Yeniliyebilirisiniz Şuan Yapmayıp Daha Sonra Yaparsanız 620 TL Yenileme Ücreti Ödeyeceksiniz
Ben : Ben İnternetimin Ne Zaman Biteceğini Biliyorum Daha Var Ve Yenileme Ücreti Diyede bir şey Yok Beni Farklı Numaralardan Durmadan Arıyorsunuz Bir Daha Beni Rahatsız Eders....(Yüzüme Kapattı)
Anlicağınız Bunlar Çete Gibi Çalışıyor Bakıyorum Arama Geçmişine Farklı Hepsi 0850 İle Başlıyor Ama Sonları Farklı Zaten Google Otomatik Spam Diye Gösteriyor Bir Daha Ararsa Dalga Geçicem Her Aradıklarında Açacam Dicem Öyle Mi Olmuş Kanka Dicem Yada Siz Hangi Markasınız Dicem Ne Derse Tam Tersi Marka Söylicem Uğraşacam Sizede Önerim Ya Açmayın Yada Açın Dalganızı Geçin