Neler Yeni

#SKANDAL I KariyerNet, Türklere Irkçılık Yapıyor

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Ad
Profiline girip baktığında sayfalarca insanları terslediği ya da sürekli karşıt fikir olmaya çalıştığını görebiliyoruz zaten.
Muhtemelen psikolojisi bozuk birisi ve tek varlığı forumlar olabilir
Konuyla alakasız konuşup, beni küçük düşürmeye çalışıp haklı çıkmaya çalışmak bayağı zavallıca bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hâlâ hayattaki vasfını söylemedin mesela.

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
İşte neden avrupa gelişmiş neden bizden öndeler sorularının cevabı sen ve senin gibi boş zihniyet :) milliyetçilik farklı bisey senin böyle boş yapman farklı bisey.
Avrupa: Teknolojide eskisi kadar hızlı gelişemiyoruz toparlanmamiz lazim
Tr: kariyet net tc vatandasindan dolayi ilani kaldirdi bizzzz 5000 yildir burdayiz siz kimsiniz?
Bilader konumdan gitsene gözünü seveyim?
Malınla hava atan bir değişik bir varlıksın Allah gözünü doyursun.
Sizin gibi sözde vatanseverlerden de bıktık.

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Ad
ne anlatıyon ya, cidden kendi kendine hedef oluşturup onu aşağılaman çok komik haberin olsun.

Harbi bu swj kültürü fazla ileri gitti. Mesela bir patron siyahi garson almak istemiyor sonuçta kendi mülkü kardeşim böyle şey mi olur

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
İlan yayından kaldırılırsa insanlar nasıl başvuracak?
İlanda sadece Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı ibaresi olduğundan dolayı kaldırılıyorsa size birisi sorduğunda ben Türkiyeliyim deyin olur mu?
Bu ibareyi kaldır ilanını kaldırmasınlar. Çok türkçü çalışan istiyorsan ülkü ocaklarına gir eleman seç ordan ulumaları bile mümkün. Gereksiz takıntı yapıyorsunuz bazı şeyleri.

eneskaya6

80+ Silver
Uygunsuz davranış
Hahaha 3 iq varlık konunda savunacak bisey bulamayınca milletin geçmiş mesajlarini mahalle karisi gibi okuyup elestirmeye mi calisiyorsun.

proxcis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Semih Aydın
Bu ibareyi kaldır ilanını kaldırmasınlar. Çok türkçü çalışan istiyorsan ülkü ocaklarına gir eleman seç ordan ulumaları bile mümkün. Gereksiz takıntı yapıyorsunuz bazı şeyleri.
Kaldırmıyorum, kaldırmayacağım.
Türkçü istemiyorum "TÜRK" istiyorum.
Bu size normal geliyor olabilir ama bana göre normal değildir.

Hahaha 3 iq varlık konunda savunacak bisey bulamayınca milletin geçmiş mesajlarini mahalle karisi gibi okuyup elestirmeye mi calisiyorsun.
Ne oldu BMW M6'ın mı tozlandı?
30-40 yıl sonra öleceksin belki de ama halen dünya malıyla kendini avut bir de insanları ezikle sonra konuma gel "abartıyorsunuz falan diye zırla" :D

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
O zaman kariyer.net den üyeliğini sil Irkçı bir yermiş çünkü. eleman.net isinolsun gibi sitelerde ilan vermeyi dene.(!)

eneskaya6

80+ Silver

Ne oldu BMW M6'ın mı tozlandı?
30-40 yıl sonra öleceksin belki de ama halen dünya malıyla kendini avut bir de insanları ezikle sonra konuma gel "abartıyorsunuz falan diye zırla" :D
Ne kendimi avutuyorum ne de insanları ezikliyorum. Özellikle Turkiye de yasayip birikim yapan insanlara daha cok saygi duyuyorum. Ama O okudugun konudaki veled gibi baba parası ile millete hava atmaya calisanlara tanimadigi insan icin asagilayip kucumseyenlere gerekli cevabi veriyorum 😙 m6 değil M4 brocum. Dedigin gibi 30-40 sene sonra ölüp gidecez kime neyin havasını atayım özellikle burada hava atılacak bir araba değil bu!!!. Turkiye de veledlere agzinin payini vermekle hava atmayi karistirma

Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
ragnar oğlu tarkan
gereksiz abartmışsınız yine ''şok şok şok skandal üstüne skandal kariyer.net türklere ırkçılık yaptı şok haber'' yani başlığa baktım dedim herhalde türksün diye işe almadılar abartacak bir şey yok okurken de farklı yerlerinizle değil aklınızla beyninizle algılayın adamlar türkçe yazmış konuyu çekmeye çalıştığın yere bak.

Top Bottom