Skatez önerisi scyrox v6

Bende dusunuyorum almayi ama karar veremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim mouse aj199 internette de ustundeki skatezlerin iyi olmadigina dair yorumlar var ama
kanka eski mouseda (deathadder v2) wraith hoverpad v2 kullanmıştım onun sürtünme hissi neredeyse yoktu. Hoverpad v2 universal dot alabilirsin onu öneririm. Aslında bunu da öneririm kötü değil ama daha iyi olabilirdi benim için

@Isofyan @oEnesQlf Hocam denedim şimdi. Öncekine göre çok daha iyi fakat aşırı aşırı iyi diyemeyeceğim. Mouse padimde mi sorun var bilmiyorum fakat uzun hareketlerde ufak sürtünme hissi var hâlâ. Sanki skatezin bi kısmı yüksek bi kısmı alçakmış gibi geliyor. Kısa hareketlerde sürtünme çok minimum düzeyde. Daha iyisi olabilirdi fakat bu da idare eder.

edit : @oEnesQlf hocam farklı boylarda dotlar var hangisini neye göre kullanmak gerek? Ben en büyüğünü 4 köşeye olacak şekilde taktım. En küçüğü takarsam nasıl bir fark olur?
Hocam eski konu ama bunlardan hangisini aldınız ve hala kullanıyorsanız memnun musunuz?

Ekler

• Screenshot_20250806_023042.webp
    Screenshot_20250806_023042.webp
    35.6 KB · Hit: 17
Hocam eski konu ama bunlardan hangisini aldınız ve hala kullanıyorsanız memnun musunuz?
Hala kullaniyorum universal almistim diye hatirliyorum hocam. Ilk günkü giib değişiklik yok henuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,009
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante
Geri