Neler Yeni

Skatez önerisi scyrox v6

@Isofyan @oEnesQlf Hocam denedim şimdi. Öncekine göre çok daha iyi fakat aşırı aşırı iyi diyemeyeceğim. Mouse padimde mi sorun var bilmiyorum fakat uzun hareketlerde ufak sürtünme hissi var hâlâ. Sanki skatezin bi kısmı yüksek bi kısmı alçakmış gibi geliyor. Kısa hareketlerde sürtünme çok minimum düzeyde. Daha iyisi olabilirdi fakat bu da idare eder.
Mousepadin ne

spirit of aim speed. Hocam 3 ay önce yeni kasa geldiğinde bişey olmaz diye kasayı mouse padin üstüne koymuştum ve kullanmadığım kısımlar içine göçtü. Kullandığım kısımları iyice inceledim dümdüz görünüyor. Skatezleri denerken de mouse padin her yerinde deniyorum illa düzgün olan yer vardır diye.

spirit of aim speed. Hocam 3 ay önce yeni kasa geldiğinde bişey olmaz diye kasayı mouse padin üstüne koymuştum ve kullanmadığım kısımlar içine göçtü. Kullandığım kısımları iyice inceledim dümdüz görünüyor. Skatezleri denerken de mouse padin her yerinde deniyorum illa düzgün olan yer vardır diye.
Deniyebiliyorsan başka bi mouse padde dene zarar görmüş gibi görünüyor mousepad

4 dot bence yetersiz ortaya destek için 2 tane daha atabilirsin. Muhtemelen mouse sürtünüyor. Ya da mousepadin kalın ve yumuşak, bastirinca mouse pade değiyor. Ice v2ye de sürtünüyor diyorsan senin tek yolun cam skatez almak. Cam mousepad de var diyebilirsin ama hışır hışır daha çok rahatsız eder.

4 dot bence yetersiz ortaya destek için 2 tane daha atabilirsin. Muhtemelen mouse sürtünüyor. Ya da mousepadin kalın ve yumuşak, bastirinca mouse pade değiyor. Ice v2ye de sürtünüyor diyorsan senin tek yolun cam skatez almak. Cam mousepad de var diyebilirsin ama hışır hışır daha çok rahatsız eder.
mouse sürtünmüyor hocam paralel açıyla bakıp gördüm onu. Cam skatez düşündüm fakat cam mouse pad olmadan almak mantıklı mı? bir de pahalılar diye biliyorum ve ne alacağımı da bilmiyorum

mouse sürtünmüyor hocam paralel açıyla bakıp gördüm onu. Cam skatez düşündüm fakat cam mouse pad olmadan almak mantıklı mı? bir de pahalılar diye biliyorum ve ne alacağımı da bilmiyorum
Cam skatez kumaş mousepad ile kullanılır. Cam mousepad ise hardened PTFE ile kullanılır.

20 liraya ne kadar olursa işte denenir gibi
dot skatez

Kral naptin skatezleri aradan vakit gecti ne düşünüyosun @MrHakkı

hafif rahatsız eden bir sürtünme hissi var fakat hızı gayet iyi. Üşenmediğim bi ara mouse pedi yıkayıp küçük olan dotları takıp denicem.
Bende dusunuyorum almayi ama karar veremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim mouse aj199 internette de ustundeki skatezlerin iyi olmadigina dair yorumlar var ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,342
Üyeler
173,174
Son üye
Batukan
Geri