Neler Yeni

Skatez önerisi scyrox v6

Gurkanpiro

80+ Platinum
@Isofyan @oEnesQlf Hocam denedim şimdi. Öncekine göre çok daha iyi fakat aşırı aşırı iyi diyemeyeceğim. Mouse padimde mi sorun var bilmiyorum fakat uzun hareketlerde ufak sürtünme hissi var hâlâ. Sanki skatezin bi kısmı yüksek bi kısmı alçakmış gibi geliyor. Kısa hareketlerde sürtünme çok minimum düzeyde. Daha iyisi olabilirdi fakat bu da idare eder.
Mousepadin ne

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Hakkı Demir
spirit of aim speed. Hocam 3 ay önce yeni kasa geldiğinde bişey olmaz diye kasayı mouse padin üstüne koymuştum ve kullanmadığım kısımlar içine göçtü. Kullandığım kısımları iyice inceledim dümdüz görünüyor. Skatezleri denerken de mouse padin her yerinde deniyorum illa düzgün olan yer vardır diye.

Gurkanpiro

80+ Platinum
spirit of aim speed. Hocam 3 ay önce yeni kasa geldiğinde bişey olmaz diye kasayı mouse padin üstüne koymuştum ve kullanmadığım kısımlar içine göçtü. Kullandığım kısımları iyice inceledim dümdüz görünüyor. Skatezleri denerken de mouse padin her yerinde deniyorum illa düzgün olan yer vardır diye.
Deniyebiliyorsan başka bi mouse padde dene zarar görmüş gibi görünüyor mousepad

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,374
İsim
Selim
4 dot bence yetersiz ortaya destek için 2 tane daha atabilirsin. Muhtemelen mouse sürtünüyor. Ya da mousepadin kalın ve yumuşak, bastirinca mouse pade değiyor. Ice v2ye de sürtünüyor diyorsan senin tek yolun cam skatez almak. Cam mousepad de var diyebilirsin ama hışır hışır daha çok rahatsız eder.

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Hakkı Demir
4 dot bence yetersiz ortaya destek için 2 tane daha atabilirsin. Muhtemelen mouse sürtünüyor. Ya da mousepadin kalın ve yumuşak, bastirinca mouse pade değiyor. Ice v2ye de sürtünüyor diyorsan senin tek yolun cam skatez almak. Cam mousepad de var diyebilirsin ama hışır hışır daha çok rahatsız eder.
mouse sürtünmüyor hocam paralel açıyla bakıp gördüm onu. Cam skatez düşündüm fakat cam mouse pad olmadan almak mantıklı mı? bir de pahalılar diye biliyorum ve ne alacağımı da bilmiyorum

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,374
İsim
Selim
mouse sürtünmüyor hocam paralel açıyla bakıp gördüm onu. Cam skatez düşündüm fakat cam mouse pad olmadan almak mantıklı mı? bir de pahalılar diye biliyorum ve ne alacağımı da bilmiyorum
Cam skatez kumaş mousepad ile kullanılır. Cam mousepad ise hardened PTFE ile kullanılır.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,374
İsim
Selim

gavanoz

80+
20 liraya ne kadar olursa işte denenir gibi
dot skatez

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,064
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Kral naptin skatezleri aradan vakit gecti ne düşünüyosun @MrHakkı

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Hakkı Demir
Kral naptin skatezleri aradan vakit gecti ne düşünüyosun @MrHakkı
hafif rahatsız eden bir sürtünme hissi var fakat hızı gayet iyi. Üşenmediğim bi ara mouse pedi yıkayıp küçük olan dotları takıp denicem.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,064
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
hafif rahatsız eden bir sürtünme hissi var fakat hızı gayet iyi. Üşenmediğim bi ara mouse pedi yıkayıp küçük olan dotları takıp denicem.
Bende dusunuyorum almayi ama karar veremedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim mouse aj199 internette de ustundeki skatezlerin iyi olmadigina dair yorumlar var ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,596
Üyeler
166,407
Son üye
Ereilian
Top Bottom